Sådan falmer du det sidste dias i PowerPoint (3 trin)

PowerPoint-diasovergange tilføjer produktionsværdi og et professionelt look til præsentationer, når de bruges korrekt. PowerPoint-softwaren inkluderer et antal diasovergange. En "fade through black" er en af ​​de enkleste, men alligevel mest populære overgange. Når de bruges taktfuldt, kan overgange engagere et publikum. Men når overgange bruges for meget, har publikum en tendens til at blive distraheret fra indholdet af præsentationen. Selvom fades ikke teknisk kan tildeles til slutningen af ​​det sidste dias, er der en måde at fade slutningen af ​​en præsentation ud.

Trin 1

Gå til menuen "Indsæt" øverst på skærmen, og klik på "Nyt dias." Sæt det nye dias i slutningen af ​​præsentationen. Lysrækkefølgen kan ses i vinduet "Slidesortering", som normalt er placeret i venstre side af skærmen. I dette vindue skal du klikke og trække dias for at ændre rækkefølgen.

Trin 2

Højreklik på det sidste dias, og klik på "Baggrund". Et vindue vises med et dropdown-valg for diasfarve. Klik på sort.

Klik en gang på det sidste dias. Gå til menuen "Slide Show" øverst på skærmen, og vælg "Slide Transition". Et vindue vises med alle de overgange, PowerPoint tilbyder. Vælg indstillingen "Fade Through Black", og vælg "Slow" inden for det samme vindue.