Rekrutteringstips til College Hoops 2K8

College Hoops 2K8 blev frigivet i november 2007 og er et college basketball-videospil til National Collegiate Athletic Association (NCAA) til Xbox 360 og PlayStation 2 og 3. For at kunne navigere 2K8s Legacy-tilstand skal du blive dygtig til rekruttering. Du kan investere et bestemt antal point på forskellige rekrutteringsværktøjer, såsom at anmode om spilbånd, besøge spillerhjem og fremhæve dine coachingattributter til potentielle rekrutter.

Rekruttering i College Hoops 2K8

I 2K8s Open Legacy-tilstand kan du overtage den skole, du vælger; i Career Legacy kan du føre en lille skole til fremtrædende plads. Ved at rekruttere med succes vil dit team løbende være i stand til at forbedre og vokse til en sammenhængende enhed. Spillet kræver, at du selv udfører de fleste rekrutteringsfunktioner, så sørg for at blive fortrolig med de komplekse menuer, der findes i Legacy-tilstand. Derudover skal du tjekke den spilguide, der følger med College Hoops 2K8. Dette hjælper med at fremskynde din forståelse af, hvordan du bruger rekruttering til din fordel.

Grundlæggende rekrutteringsstrategi

Behandl dine rekrutteringspoint, som om du kun har et bestemt beløb til at bruge på en shoppingtur - brug dem klogt. Derudover skal du undlade at overforlænge dine point på for mange spillere. Kend de spillere, som du vil underskrive, og skub hårdt for at få dem. Hvis du investerer et lille antal point på flere spillere, end du er i stand til at underskrive, er det usandsynligt, at nogen af ​​dem forpligter sig til din skole. Det er også vigtigt at overveje, om de spillere, du søger, kommer ud af gymnasiet eller fra et junior college. Generelt er gymnasierekrutter bedre dygtige end deres to-årige kollegaer. For eksempel vil en firestjernet high school-rekrutter præstere mere effektivt end en fem-stjernet junior college-spiller. Endelig vær realistisk med dine forventninger. Du behøver ikke at få den bedste spiller på hver position. Disse spillere er de sværeste at underskrive og vil også blive meget eftertragtet af andre skoler. De spillere, der er tredje eller fjerde rangeret på en given position, vil stadig gøre gode spillere og være mere tilbøjelige til at deltage i din skole.

Avanceret rekrutteringsstrategi

Ifølge College Hoops 2K8 forumemnet "rekruttering er vanvittigt" på GameFaqs.com, af de tilgængelige rekrutteringsværktøjer er karisma og undervisning de to, som rekrutter mest sandsynligt vil reagere på. At investere dine point i disse to discipliner vil vise sig at være det mest værd. Derudover skal du være meget opmærksom på dine rekrutteres ønsker. Hvis et af hans mål er at spille for en stor skole, og du kører en mid-major, har du ingen chance for at underskrive ham. Endelig undgå fejlen ved at bruge alle dine stipendier på et år; dette giver dig mindre med til næste sæson. Gå efter kvalitet frem for kvantitet, og det giver dig flere muligheder for dit team i det følgende år.