Sådan downloades musik og brændes en cd

Hvis du downloader musik til din computer, vil du mere end sandsynligt lytte til det på et senere tidspunkt. Hvis du ikke kan tage din computer med dig, skal musikken enten placeres på en MP3-afspiller eller en CD. Afbrænding af den downloadede musik på en cd giver dig mulighed for at lytte til lyden på enhver cd-afspiller.

Trin 1

Find den musik, du vil downloade fra Internettet. Hvis musikken er tilgængelig til gratis download fra et websted, skal du typisk højreklikke på filen og vælge "Gem fil som" og derefter vælge det sted på din computer, hvor musikken skal placeres.

Trin 2

Start den download-software, du bruger til at downloade musik. Den mest populære af disse er iTunes. I iTunes start iTunes Store, vælg den musik-cd, du vil købe, og klik på "Køb". Når du har afsluttet kontoen og købt, skal du konfigurere downloads til musik til din iTunes-medieafspiller.

Trin 3

Start den medieafspiller, du typisk bruger til at lytte til musik (normalt enten iTunes eller Windows Media Player). Opret en ny playliste ("File", "New Playlist"). Klik og træk de downloadede filer til afspilningslisten. Hvis du bruger iTunes, skal du vælge "For nylig tilføjet", højreklikke på sporene og vælge "Føj til afspilningsliste."

Trin 4

Indsæt den tomme cd i cd-brænderen på computeren. Luk AutoPlay og andre hurtigvinduer.

Klik på "Brænd" på medieafspilleren. Den downloadede musik i afspilningslisten er nu brændt på cd'en.