Stop Google.com Omdirigering til lokal land eller sprogversion af Google

At rejse til udlandet kan hurtigt blive frustrerende, når du forsøger en søgning på Google.com og opdager, at du omdirigeres til Google-lokalversionen, med det lokale sprog og alle. Denne sprog omdirigering kan ske, når du bruger en VPN eller en proxy også. Selvom dette er praktisk for ting som lokal søgning og Maps, hvis du forsøger at finde resultater på engelsk, mens du er i et engelsktalende land eller på et ikke-engelskt Google-websted, er omdirigeringen irriterende og kan ende op være forvirrende.

Heldigvis er der en enkel og hurtig løsning til den automatiske Google-omdirigering, hvilket sikrer, at du altid vil besøge den eneste Google.com, uanset din nuværende placering på kloden.

Løsningen for at stoppe Googles sprog og land omdirigering er enkel nok: Brug den alternative NCR Google-URL til "http://google.com/ncr" - Denne lille kendte alternative Google NCR-side står for "No Country Redirect" og vil altid Vis Google.com på engelsk - uanset om du er i Indien, Kina, Brasilien, Honduras, Tyskland, Storbritannien, New Zealand, Australien eller andre steder på planeten Jorden.

Her er Google NCR No Country Redirect URL: Bare husk dette eller bedre endnu, bogmærke det for, når du rejser ud af din hjemlige region:

  • http://www.google.com/ncr - Denne webadresse går altid til Google.com

Du kan klikke på dette link for at åbne Google NCR eller bare sætte webadressen i din webbrowser, det være sig Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox, hvad som helst:

En alternativ løsning er at bruge Googles sprogværktøjer til at indstille et primært sprog til en bestemt Google-konto, men NCR-linket er meget lettere at huske og mere fleksibelt, fordi det ikke kræver, at du logger ind på en Google-konto til arbejde (mens indstilling af et standard sprog kræver login).

Dette er et ret generelt tip, og det gælder alle webbrowsere og alle computere, der kører alle operativsystemer, hvilket betyder, om du bruger Mac OS X på en MacBook Air, iPad, iPhone, Windows 7 eller Windows 10 på en pc, Android på en smartphone, eller noget andet, kan du altid få den almindelige Google.com-URL.

Et sidste tip vedrørende Google lokalisering; Du kan også gå i den modsatte retning, hvis du vil indlæse en anden Google-version eller en Google-version, skal du blot anvende deres Top Level Domain til Google-webadressen eller justere kontoens sprogværktøjer for at passe til den ønskede søgningslokalisering. Selvfølgelig er det selvfølgelig en anden måde at bruge en proxy, SOCKS proxy og SSH tunnel eller VPN med en IP i den ønskede region, men det er lidt mere teknisk end blot at justere en webadresse i din webbrowser.

Glade rejser, hvor nogensinde du er! Hvis du ved en anden måde at få lokaliserede versioner af globale Google-websites, så lad os det vide i kommentarerne!