Sådan udskrives kontrol fra computeren

Computere har tilladt os at strømline opgaver og reducere kedsomheden for udførelse af manuelle opgaver, inklusive checkskrivning inkluderet. I stedet for at håndskrive en check og derefter registrere den i hovedbogen og derefter afstemme den manuelt, er der økonomiske softwarepakker, der giver dig mulighed for nemt at udskrive checks på computeren.

Trin 1

Sådan udskrives kontrol fra computeren

Opret din kontrolkonto i din softwarepakke. Den mest populære software er langtfra Quicken, selvom der er en stærk præference for Microsoft Money af et højt mindretal af computerbrugere.

Trin 2

Sådan udskrives kontrol fra computeren

Opret eventuelle kategorier og betalingsmodtagere på forhånd, hvis det er muligt. Dette trin giver dig mulighed for at automatisere processen til fremtidig brug. Når du har oprettet en betalingsmodtager og alle de tilknyttede data (adresse, kontonummer), kan du bruge funktionen "automatisk udfyldning" til hurtigt og nemt at udskrive checks til den samme betalingsmodtager igen og igen uden at skulle indtaste alle oplysningerne igen.

Trin 3

Computere har tilladt os at strømline opgaver og reducere kedsomheden for at udføre manuelle opgaver, inklusive check-skrivning. I stedet for at håndskrive en check og derefter registrere den i hovedbogen og derefter afstemme den med hånden, er der økonomiske softwarepakker, der giver dig mulighed for nemt at udskrive checks på computeren.

Indtast transaktionen i din software. Sørg for at trykke på "Return" eller "Enter" efter indtastning af beløbet for at registrere det i din software.

Trin 4

trin, udskriv, kontroller, vælg, let, tjek

Vælg "Print Check", mens du er fremhævet på transaktionen.

Trin 5

Sådan udskrives kontrol fra computeren

I vinduet "Sideopsætning" skal du vælge, hvilken kontrolkonfiguration du har. Du bliver nødt til at indstille denne præference baseret på den type kontrol, du har.

Trin 6

Sådan udskrives kontrol fra computeren

Vælg "Udskriv" for at udskrive kontrollerne. Du vil derefter bekræfte, om din check er udskrevet korrekt. Hvis det er tilfældet, skal du vælge "Ja".

Underskriv checken, løsn en af ​​stubberne til dine optegnelser, og giv checken til betalingsmodtageren.