Sådan finder du telefonbæreren, der ejer et telefonnummer

Hvis alle de oplysninger, du har, er et telefonnummer, kan du finde telefonselskabet eller operatøren til telefonen samt oplysninger om, hvem der ejer telefonen. Disse oplysninger er nyttige, hvis du bliver ringet op af nogen på et nummer, som du ikke genkender. Du kan også være interesseret i at finde ud af transportøren for et antal personer, du kender. Ofte, hvis de har samme transportør som dig, kan du tale gratis med den person.

Skriv det nummer, som du vil finde transportøren for. Hvis nummeret tilhører en person, du kender, har du muligvis allerede det, men hvis du prøver at finde ud af flere oplysninger om et nummer, som du ikke kender, skal du skrive det ned, når du ringer til din telefon.

Vælg en omvendt telefonopslagstjeneste, der skal bruges. De fleste af disse tjenester er gratis, men ikke alle omvendte telefonopslag vil fortælle dig operatøren for telefonnummeret. Et par, der inkluderer PhoneBooks.com og Number-Finder.info (se Ressourcer).

Besøg webstedet for den valgte telefonopslagstjeneste, du valgte. Indtast det telefonnummer, du skrev ned, og klik på "Søg".

Rul gennem de tilgængelige oplysninger for at finde telefonoperatøren. Den vil blive opført ved siden af ​​"Telefonbærer" eller "Virksomhed."