Sådan downloades en C-Span-video

Download af videoer fra Internettet kan generelt være en behåret proces: det er juridisk tvivlsomt, teknisk udfordrende og endda en sikkerhedsrisiko, hvis du bruger softwareløsninger fra mindre velrenommerede kilder. Med C-Span kan du heldigvis glemme disse bekymringer, da webstedet giver dig mulighed for at købe og downloade videoer i fuld længde af høringer og lovgivningsmøder.

Køb og download

Du kan købe klip fra hver videoside på C-Span-webstedet (se link i Ressourcer); linket til køb af et givet klip er til højre for siden under udskriften. Når du har gennemført dit køb, får du et downloadlink, der skal være klar til brug inden for ti minutter plus længden på klippet, selvom hvis du køber en video i fuld længde, skal downloadlinket være klar meget hurtigere.

Format og størrelse

C-Span-videoer har et gennemsnit på omkring 200 MB pr. Fuld time, hvis du vælger standardkvalitetsindstillingen, og 73 MB pr. Fuld time, hvis du vælger den billigere version af lav kvalitet. Klip er i MP4-format, som er kompatibelt med de fleste software til videoafspilning og mobile enheder. Du kan også bestille fysiske dvd'er med videoer i fuld længde til levering via mail, selvom denne mulighed koster mere end en download.