En berømt Steve Jobs-tale er skjult på din Mac

Hver Mac, der har Sider-appen til OS X installeret, indeholder et lille påskeæg, som få kender til; en berømt Steve Jobs tale, gemt væk i en lidt beskedne mappe. Teknisk set er det to forskellige Steve Jobs-taler, den berømte tekst fra Crazy Ones Think Different-kampagnen og muligvis den endnu mere berømte 2005 Steve Jobs-indledende tale fra Stanford University.

Bemærk, at du skal have Pages.app installeret i OS X for at finde påskeægsfilen. Sider er gratis som en del af iWork-pakken i dag på nye Mac'er, og ældre versioner kan opgradere til de nyeste versioner gratis. Filen findes i den nyeste version af Sider og formodentlig også ældre versioner.

Sådan har du adgang til Steve Jobs Speech påskeæg på din Mac :

  1. Fra et hvilket som helst Finder-vindue skal du trykke på Kommando + Skift + G for at hente Gå til mappe og derefter indsætte i den følgende filsti
  2. /Applications/Pages.app/Contents/Resources/

  3. I denne mappe kigge efter filen "Apple.txt", skal du åbne den fil for at finde Steve Jobs-talerne, eller se den med Quick Look

Hvis du vælger filen og rammer mellemrummet, vises det fulde påskeæg i Quick Look:

Der kan være en måde at få adgang til talen et eller andet sted fra appen Sider uden at starte det direkte eller få adgang til det via mappen Apps Resources, hvis du ved, at vi kan få besked i kommentarerne.

Du kan også få adgang til talefilen fra Terminal hurtigt ved hjælp af kat-kommandoen. Indsæt kun følgende i et Terminal vindue:

cat /Applications/Pages.app/Contents/Resources/Apple.txt

Du kan også røre filen i kommandoen 'say' for at få det talt med dig fra terminalen:

cat /Applications/Pages.app/Contents/Resources/Apple.txt | say

Fuld tekst af "Her er de skøre"

Første afsnit er den klassiske tekst fra Think Different, "Here's To The Crazy Ones" kommercielt, som debuterede omkring 1997. Den faktiske kommercielle er indlejret nedenfor også, hvis du ikke har set det:

Den fulde tekst af The Crazy Ones, som tilsyneladende blev skrevet af Steve Jobs, er som følger:

"Her er de vanvittige. De misfits, oprørerne. Troublemakers. De runde pinde i de firkantede huller. Dem der ser ting anderledes. De er ikke glade for regler. Du kan citere dem, være uenige med dem, forherlige eller vilify dem. Om det eneste du ikke kan gøre er at ignorere dem. Fordi de ændrer tingene. De skubber menneskeheden fremad. Og mens nogle kan se dem som de vanvittige, ser vi geni. Fordi de, der er vanvittige nok til at tro at de kan ændre verden, er dem der gør. "

Crazy Ones-teksten vises også på ikonet for TextEdit-applikationen.

Den komplette Steve Jobs Stanford Commence Tale

Fortsætter inden for Apple.txt er den berømte Steve Jobs Stanford Commencement Tale. Hvis du ikke har hørt det eller set videoen, er den fulde tale indlejret nedenfor (den begynder omkring 8 minutters varemærke) - det er værd at se og læse:

Den komplette tekst af Steve Jobs Stanford-indledende tale gentages nedenfor for dem, der ikke ønsker at få adgang til det på deres Mac:

Jeg er beæret over at være med dig i dag ved din begyndelse fra et af verdens fineste universiteter. Jeg tog aldrig eksamen fra college. Sandheden bliver fortalt, dette er det tætteste, jeg nogensinde har fået til en college eksamen. I dag vil jeg fortælle dig tre historier fra mit liv. Det er det. Ikke noget særligt. Bare tre historier.

Den første historie handler om at forbinde prikkerne.

Jeg faldt ud af Reed College efter de første 6 måneder, men så forblev som en drop-in i endnu 18 måneder før jeg virkelig stoppede. Så hvorfor faldt jeg ud?

Det startede, før jeg blev født. Min biologiske mor var en ung, uforskammet universitetsstuderende elev, og hun besluttede at sætte mig op for vedtagelse. Hun følte meget stærkt, at jeg skulle vedtages af universitetsstuderende, så alting var alt for mig til at blive vedtaget ved fødslen af ​​en advokat og hans kone. Bortset fra at da jeg slog ud, besluttede de i sidste øjeblik, at de virkelig ønskede en pige. Så mine forældre, der var på venteliste, fik et opkald midt om natten og spurgte: "Vi har en uventet baby dreng; vil du have ham? "De sagde:" Selvfølgelig. "Min biologiske mor fandt senere ud af, at min mor aldrig havde eksamen fra college og at min far aldrig havde eksamen fra gymnasiet. Hun nægtede at underskrive de endelige adoptionspapirer. Hun relented kun et par måneder senere, da mine forældre lovede at jeg en dag ville gå på college.

Og 17 år senere gik jeg på college. Men jeg naivt valgte et kollegium, der var næsten lige så dyrt som Stanford, og alle mine arbejdsklasses forældres besparelser blev brugt på min college-undervisning. Efter seks måneder kunne jeg ikke se værdien i den. Jeg anede ikke, hvad jeg ville gøre med mit liv og ingen idé om, hvordan college skulle hjælpe mig med at finde ud af det. Og her brugte jeg alle de penge, mine forældre havde sparet hele deres liv. Så jeg besluttede at slippe ud og stole på, at det hele ville fungere ok. Det var ret skræmmende på det tidspunkt, men kigger tilbage, det var en af ​​de bedste beslutninger, jeg nogensinde havde lavet. Det øjeblik jeg slap ud, kunne jeg stoppe med at tage de krævede klasser, der ikke interesserede mig, og begynde at slippe ind på dem, der så interessant ud.

Det var ikke alle romantiske. Jeg havde ikke et kollegieværelse, så jeg sov på gulvet i vennernes rum, jeg returnerede koksflasker til 5 ¢ indlån til at købe mad med, og jeg ville gå de 7 miles over byen hver søndag aften for at få en god måltid i ugen på Hare Krishna-templet. Jeg elskede det. Og meget af det jeg snuble ind ved at følge min nysgerrighed og intuition viste sig at være uvurderlig senere. Lad mig give dig et eksempel:

Reed College på det tidspunkt tilbød måske den bedste kalligrafi-instruktion i landet. Hele campusen var hver plakat, hver etiket på hver skuffe, smukt håndskalvet. Fordi jeg var faldet ud og ikke skulle tage de normale klasser, besluttede jeg at tage en kalligrafi klasse for at lære at gøre dette. Jeg lærte om serif og san serif skrifttyper, om at variere mængden af ​​mellemrum mellem forskellige bogstavkombinationer, om hvad der gør stor typografi stor. Det var smukt, historisk, kunstnerisk subtile på en måde, som videnskaben ikke kan fange, og jeg fandt det fascinerende.

Intet af dette havde endda et håb om nogen praktisk anvendelse i mit liv. Men ti år senere, da vi designede den første Macintosh-computer, kom det hele tilbage til mig. Og vi designet alt sammen i Mac'en. Det var den første computer med smuk typografi. Hvis jeg aldrig havde faldet ind på det enkelt kursus på college, ville Mac'en aldrig have haft flere skrifttyper eller forholdsmæssigt fordelte skrifttyper. Og da Windows bare kopierede Mac'en, er det sandsynligt, at ingen personlig computer ville have dem. Hvis jeg aldrig havde faldet ud, ville jeg aldrig have faldet ind på denne kalligrafi klasse, og personlige computere har muligvis ikke den vidunderlige typografi, de gør. Selvfølgelig var det umuligt at forbinde prikkerne fremad, da jeg var på college. Men det var meget, meget klart at se baglæns ti år senere.

Igen kan du ikke forbinde prikkene fremad; du kan kun forbinde dem kigger baglæns. Så du er nødt til at stole på, at prikkerne på en eller anden måde forbinder i din fremtid. Du er nødt til at stole på noget - din tarm, skæbne, liv, karma, uanset. Denne tilgang har aldrig slået mig ned, og det har gjort hele forskellen i mit liv.

Min anden historie handler om kærlighed og tab.

Jeg var heldig - jeg fandt hvad jeg elskede at gøre tidligt i livet. Woz og jeg startede Apple i min forældres garage, da jeg var 20. Vi arbejdede hårdt, og i 10 år var Apple vokset fra bare os to i en garage til et 2 milliarder selskab med over 4000 ansatte. Vi havde netop udgivet vores fineste skabelse - Macintosh - et år tidligere, og jeg var lige blevet 30. Og så blev jeg fyret. Hvordan kan du blive fyret fra et firma, du startede? Nå, da Apple voksede, hyrede vi en person, som jeg troede var meget talentfuld til at køre firmaet med mig, og det første år gik det godt. Men så begyndte vores visioner af fremtiden at afvige og til sidst vi faldt ud. Da vi gjorde, sad vores bestyrelse sammen med ham. Så ved 30 var jeg ude. Og meget offentligt ud. Det, der var i fokus i hele mit voksne liv, var væk, og det var ødelæggende.

Jeg vidste virkelig ikke hvad jeg skulle gøre i et par måneder. Jeg følte, at jeg havde slået den tidligere generation af iværksættere ned - at jeg havde tabt stafetten, da den blev sendt til mig. Jeg mødtes med David Packard og Bob Noyce og forsøgte at undskylde for at skrue op så dårligt. Jeg var et meget offentligt fiasko, og jeg tænkte endda på at løbe væk fra dalen. Men noget begyndte langsomt at daggry på mig - jeg elskede stadig, hvad jeg gjorde. Begivenhederne på Apple havde ikke ændret den ene smule. Jeg var blevet afvist, men jeg var stadig forelsket. Og så besluttede jeg at starte igen.

Jeg så det ikke da, men det viste sig at få fyret fra Apple var det bedste, der nogensinde kunne være sket for mig. Tyngden af ​​at blive succesfuld blev erstattet af lethed at være nybegynder igen, mindre sikker på alt. Det befriede mig til at komme ind i en af ​​de mest kreative perioder i mit liv.

I løbet af de næste fem år startede jeg et firma ved navn NeXT, et andet firma ved navn Pixar, og blev forelsket i en fantastisk kvinde, der ville blive min kone. Pixar fortsatte med at skabe verdens første computer animerede spillefilm, Toy Story, og er nu den mest succesfulde animationsstudio i verden. I en bemærkelsesværdig begivenhed købte Apple NeXT, jeg vendte tilbage til Apple, og teknologien vi udviklede hos NeXT er kernen i Apples nuværende renæssance. Og Laurene og jeg har en vidunderlig familie sammen.

Jeg er ret sikker på, at ingen af ​​dette ville være sket, hvis jeg ikke var blevet fyret fra Apple. Det var forfærdeligt vinsmagning medicin, men jeg tror patienten har brug for det. Nogle gange rammer livet dig i hovedet med en mursten. Forlad ikke troen. Jeg er overbevist om, at det eneste, der holdt mig, var, at jeg elskede hvad jeg gjorde. Du skal finde, hvad du elsker. Og det er lige så sandt for dit arbejde som det er for dine elskere. Dit arbejde skal fylde en stor del af dit liv, og den eneste måde at være virkelig tilfreds på er at gøre, hvad du mener er et godt arbejde. Og den eneste måde at gøre godt arbejde på er at elske, hvad du gør. Hvis du ikke har fundet det endnu, skal du kigge. Løs ikke. Som med alle ting i hjertet, vil du vide, hvornår du finder det. Og som noget godt forhold bliver det bare bedre og bedre som årene ruller på. Så hold kig, indtil du finder den. Løs ikke.

Min tredje historie handler om døden.

Da jeg var 17, læste jeg et citat, der gik som om: "Hvis du bor hver dag som om det var din sidste, vil du helt sikkert være rigtig." Det gjorde et indtryk på mig, og siden da I løbet af 33 år har jeg kigget i spejlet hver morgen og spurgt mig selv: "Hvis i dag var min sidste dag, ville jeg gerne gøre det jeg skal gøre i dag?" Og når svaret har været "Nej" i alt for mange dage i træk ved jeg, at jeg skal ændre noget.

Husk at jeg snart vil være død er det vigtigste værktøj jeg nogensinde har stødt på for at hjælpe mig med at gøre de store valg i livet. Fordi næsten alt - alle eksterne forventninger, al stolthed, alle er bange for forlegenhed eller fiasko - disse ting falder bare væk i dødens ansigt og efterlader kun det, der virkelig er vigtigt. Husk at du skal dø er den bedste måde, jeg ved for at undgå fælden i at tænke, at du har noget at tabe. Du er allerede nøgen. Der er ingen grund til ikke at følge dit hjerte.

For et år siden blev jeg diagnosticeret med kræft. Jeg havde en scanning kl. 7:30 om morgenen, og det viste tydeligt en tumor på min bugspytkirtlen. Jeg vidste ikke engang, hvad en bugspytkirtlen var. Lægerne fortalte mig, at dette var næsten helt sikkert en type kræft, der er uhelbredelig, og at jeg skulle forvente at leve ikke længere end tre til seks måneder. Min læge råde mig til at gå hjem og få mine anliggender i orden, hvilket er læge kode for at forberede sig på at dø. Det betyder at forsøge at fortælle dine børn alt, hvad du troede, du ville have de næste 10 år at fortælle dem om nogle få måneder. Det betyder at sikre, at alt er knap, så det bliver så nemt som muligt for din familie. Det betyder at sige dit farvel.

Jeg levede med den diagnose hele dagen. Senere den aften havde jeg en biopsi, hvor de fastede et endoskop ned i halsen, gennem maven og i tarmene, læg en nål i bukspyttkjertlen og fik et par celler fra tumoren. Jeg blev bedøvet, men min kone, der var der, fortalte mig, at når de så på cellerne under et mikroskop, begyndte lægerne at græde, fordi det viste sig at være en meget sjælden form for kræft i bugspytkirtlen, der er helbredt ved kirurgi. Jeg havde operationen, og jeg har det fint nu.

Dette var det nærmeste jeg har været imod døden, og jeg håber, at det er det nærmeste, jeg får i et par årtier. Efter at have levet igennem det, kan jeg nu sige det til dig med en smule mere sikkerhed end da døden var et nyttigt, men rent intellektuelt begreb:

Ingen ønsker at dø. Selv mennesker, der ønsker at gå til himlen, ønsker ikke at dø for at komme derhen. Og alligevel er døden den destination, vi alle deler. Ingen har nogensinde undslap det. Og det er som det burde være, fordi døden er meget sandsynligt den eneste bedste opfindelse af livet. Det er livets forandringsagent. Det rydder det gamle ud for at gøre plads til det nye. Lige nu er den nye dig, men en dag ikke for lang fra nu vil du efterhånden blive den gamle og blive ryddet væk. Undskyld at være så dramatisk, men det er helt rigtigt.

Din tid er begrænset, så spil det ikke, så leve en andens liv. Lad være med at blive fanget af dogma - som lever med resultaterne af andres tænkning. Lad ikke lyden fra andres meninger udtænke din egen indre stemme. Og vigtigst, har modet til at følge dit hjerte og intuition. De ved på en eller anden måde allerede, hvad du virkelig ønsker at blive. Alt andet er sekundært.

Da jeg var ung, var der en fantastisk publikation kaldet The Whole Earth Catalogus, som var en af ​​mine generations bibler. Det blev skabt af en fyr, der hedder Stewart Brand ikke langt herfra i Menlo Park, og han bragte det til liv med sin poetiske berøring. Dette var i slutningen af ​​1960'erne, før personlige computere og desktop publishing, så det blev alle lavet med skrivemaskiner, saks og polaroid kameraer. Det var slags som Google i paperback form, 35 år før Google kom sammen: det var idealistisk og overfyldte med pæne værktøjer og gode forestillinger.

Stewart og hans team satte flere udgaver af The Whole Earth Catalogus, og da de havde kørt sin kurs, satte de et sidste spørgsmål. Det var midten af ​​1970'erne, og jeg var din alder. På bagsiden af ​​deres endelige udgave var et billede af en tidlig morgen landvej, den slags du måske kunne finde dig selv, hvis du var så eventyrlystne. Under det var ordene: "Bliv sulten. Bliv dum. "Det var deres farvel budskab, som de skrev af. Forbliv sulten. Forbliv dum. Og jeg har altid ønsket det for mig selv. Og nu, som du graduerer for at begynde på ny, ønsker jeg det for dig.

Forbliv sulten. Forbliv dum.

Mange tak.

Alt det, i denne lille Apple.txt tekstfil, er så stor eller hvad? Det er ikke kendt, om dette er en hyldest til Steve Jobs, eller simpelthen en skjult forståelse for den fantastiske tale, eller hvis det tjener et helt andet formål helt.

En stor tak til Alex for at sende dette ind. Hvis du kender til andre påskeæg på Mac, skal du sørge for at lade os vide!