Sådan afgør du, om et nummer tilhører en betalingstelefon

Hvis du har opkalds-id, har du evnen til at se, hvem der ringer til dig, før du besvarer opkaldet. Imidlertid kommer opkald undertiden uden identifikation eller blokerede navne og numre. Du spekulerer måske på, om du modtager et opkald fra en betalingstelefon, eller om nogen bruger et betalingstelefonnummer i et relæ. Du kan afgøre, om et nummer tilhører en betalingstelefon ved at følge et par enkle trin.

Indgående opkald

Ring nummeret tilbage. Hvis nogen svarer, så spørg om telefonen er en offentlig telefon og dens placering. Hvis du hører en personlig hilsen, er det ikke et betalingstelefonnummer.

Slå op i nummeret i et af de online telefontelefonbøger (se Ressourcer). De eneste kataloger, der er tilgængelige på dette tidspunkt (fra november 2010), er dem, der er akkumuleret af enkeltpersoner, der muligvis ikke er komplette lister.

Hold øje med opkalds-id-spoofing, en bedragerisk praksis, hvor nogen skjuler identiteten og ophavsmanden til opkaldet ved hjælp af et andet nummer, der er videresendt som opkalds-id-nummeret. En person kan bruge en betalingstelefon eller et betalingstelefonnummer i et opkalds-id for spoofing.

Udgående opkald

Når du ringer fra en telefon, skal du kigge efter udskrevne oplysninger på eller i nærheden af ​​telefonen. I henhold til Federal Communications Commission (FCC) -bestemmelserne skal operatørudbyderen (OSP) bogføre sit navn, adresse og gratisnummer i almindelig visning nær den offentlige telefon.

Når du har ringet op til dit nummer, skal du lytte efter en besked fra OSP, der håndterer dit opkald. FCC-regler kræver, at OSP verbalt identificerer sig for dig i begyndelsen af ​​opkaldet, før opkaldet forbindes og faktureres.

Læg på, hvis du ikke godkender taksterne eller skubber på flere taster for at muliggøre fakturering af opkaldet fra dit langdistancefirma. For eksempel, hvis du vil bruge en bestemt langdistanceoperatør, skal du følge de trin, der er leveret af virksomheden for at ringe til deres 800, 950 eller 101-ABCD / 10 10 XYZ-adgangsnumre og andre koder.

Tips

Du kan ringe 9-1-1 på en betalingstelefon uden beregning.