Indstil TextWrangler for altid at vise linjenumre

Vil du altid vise linjenumre i TextWrangler-dokumenter på Mac OS X? Selvfølgelig gør du! Dette er en fantastisk funktion, og det er super nemt at aktivere visning af linjenumre i TextWrangler til Mac:

Sådan viser du linjenumre i TextWrangler på Mac

  1. Træk menuen Rediger ned, og rul til "Tekstindstillinger"
  2. Se efter, hvor du vil se præferencepanelet, hvor du kan angive linjenumre, der skal vises med et afkrydsningsfelt
  3. Bare vær sikker på at afkrydsningsfeltet er aktiveret, og linjenumrene bliver permanent aktiveret for alle dokumenter
  4. Alternativt kan du trykke på Command + Option +, inde i appen for at få vist visningsindstillingerne.

    TextWrangler er uden tvivl den bedste gratis tekstredigerer til Mac OS X (hvis du ikke har det endnu, kan du få det gratis fra BareBones), men hvorfor er det ikke aktiveret som standard? Dette kørte mig absolut nødder og jeg er nok ikke den eneste, heldigvis er det en simpel switch, når du finder indstillingen. Af den måde, hvis du tror TextWrangler er awesome, tjek den større bror app kaldet BBEdit, det er også fantastisk.

    Opdatering : Nogle brugere synes at have et problem med at få linjenumre til at fortsætte efter at have afbrudt TextWrangler. Jeg kan ikke reproducere dette problem, men tilsyneladende er en anden mulighed at gå til Indstillinger> Tekststatusvisning og markere afkrydsningsfeltet "Vis linjenumre" der også. Jeg har også lige opdaget, at vi dækkede præcis det her før, så det kunne være en løsning, hvis de fortsætter med at forsvinde efter genstart.