Sådan sender du en meddelelse "Ikke leveret" fra Mac-meddelelser

Appen Mac Messages kan lejlighedsvis mislykkes i at sende en besked korrekt, når en besked fejler at sende den, bliver den fremhævet af et lille rødt (!) Udråbstegn og en "Ikke leveret" besked under den mislykkede iMessage eller SMS. Men du behøver ikke at skrive beskeden igen eller bare lade den gå, i stedet kan du bruge et lille trick til at sende beskeden igen på Mac.

Dette virker for at sende en fejlmeddelelse fra appen Beskeder i Mac OS, herunder iMessages og SMS, hvis SMS er konfigureret til at blive sendt og modtaget fra Mac. Sådan kan du bruge dette pæne lille trick:

Sådan sender du en besked i Mac-beskeder igen

  1. Bekræft, at Mac'en har internetadgang og online-forbindelse
  2. Fra meddelelsen App på Mac skal du åbne meddelelsestråden med den fejlmeddelelse, du vil sende igen
  3. Klik på det røde (!) Udråbstegn, der angiver, at meddelelsen ikke har sendt og ikke blev leveret
  4. En pop op-meddelelse vil angive "Din besked kunne ikke sendes" Klik på "Prøv igen" for at sende beskeden igen via Beskeder til Mac
  5. Gentag med andre meddelelser efter behov for at sende det igen, hvis det er relevant

IMessage- eller SMS-beskeden forsøger at sende igen, og normalt så længe Mac'en har internetadgang, sendes meddelelsen med den anden gang, når du vælger alternativet "Prøv igen".

Et lignende trick kan gøres på iPhone og iPad, når meddelelser ikke sender fra iOS, igen er det normalt et resultat af utilstrækkelig internet dataforbindelse.

Hvorfor mislykkes en besked?

Der kan være mange årsager til, at en meddelelse ikke går igennem, men den mest almindelige årsag er et blip i internetforbindelse med computeren (eller modtageren), der går offline. Det er også muligt, at iMessage selv kan være nede, som let kan kontrolleres, selv om det er sjældent. Nogle gange er der et underliggende problem med, hvordan iMessage er konfigureret på Mac'en, men hvis problemet optrådte spontant, er det meget mindre sandsynligt.

Et andet problem, du måske støder på, er de fejlagtigt viste gentagne fejlmeddelelser, der ikke er sendt, der kan vises på en Mac, der ikke er blevet brugt i et stykke tid, men deler et Apple ID med en anden aktiv Mac eller iOS-enhed med mange meddelelsesaktiviteter igangværende.

* Bemærk, at når en SMS-tekst ikke sender, kan du muligvis se det (!) Røde udråbstegn, men ikke nødvendigvis en "Ikke leveret" besked som du ville med en iMessage, fordi SMS mangler read receipts evne.

Har du et andet trick til at videresende beskeder fra Mac'en? Lad os vide i kommentarerne!