Sådan ændres båndet på en Zebra-printer

Zebra-printere er en serie specialvarmeprintere inklusive stregkode, mobil stregkode, RFID, kiosk og kortmodeller. I modsætning til traditionelle printere udskriver Zebra-printere med et bånd i stedet for en blæk / tonerpatron. Zebrabånd fås i modeller med voks, voks / harpiks og harpiks. Voksbånd er ideelle til standardudskrivning på papirmateriale. Voks / harpiksbånd er ekstremt holdbare mod slid på kemikalier på papir. Harpiksbånd giver overlegen holdbarhed over for kemikalier og varme på syntetiske stoffer. Zebra-printere er udstyret med Zebras patenterede Load-N-Go-funktion. Med denne funktion ændres båndet delvist automatiseret og tager under to minutter. Udskiftning af bånd er en lignende proces for de fleste Zebra-modeller.

Trin 1

Tænd printeren, før du skifter bånd. Dette gør det muligt for båndet at synkronisere korrekt. Åbn låget, og skub den blå frigørelsespil fremad. Frigørelsespil findes over skrivehovedvognen. Printerhovedvognen huser printerspolerne.

Trin 2

Løft skrivehovedvognen (den blå frigørelsespil er fastgjort til den), og fjern det brugte bånd ved at trække det mod dig.

Trin 3

Hold båndspolen i din højre hånd med den hvide ende mod printeren. Hold den tomme spole i din venstre hånd. Efterlad det blå bånd på den nye båndspole.

Trin 4

Placer båndet på spindlen placeret direkte under skrivehovedvognen, og placer den tomme spole på optagespindlen til venstre for vognen (dette er den mindre spindel). Spindlerne er kegleformede cylindre, der passer pænt ind i båndspolen.

Tryk ned på printhovedvognen, indtil den klikker på plads igen. Printeren justerer automatisk båndet. Efter 20 sekunder viser LCD-skærmen "Klar".