Sådan fortæller du, om din iPhone er låst

IPhone er en firebånds mobiltelefon baseret på Global Systems for Mobile Communications (GSM) netværk. Telefoner, der fungerer ved hjælp af GSM-standarden, har SIM-kort (Subscriber Identity Modules). SIM-kort giver mobiludbydere mulighed for at identificere mobilabonnenter ved hjælp af deres netværk. SIM-kort kan fjernes, og en mobilabonnent kan overføre et SIM-kort mellem telefoner. IPhone sælges normalt med en lås, der forhindrer brug af telefonen med en anden mobiltelefonudbyders SIM-kort. Du kan se, om din iPhone er låst ved at indsætte et andet SIM-kort i din iPhone.

Trin 1

Sluk for din iPhone.

Trin 2

Fold enden af ​​en lille papirclips ud, så en af ​​enderne udsættes for.

Trin 3

Indsæt papirclipsen i det lille hul øverst på iPhone. Hullet er ved siden af ​​hovedtelefonstikket øverst på iPhone. SIM-kortbakken springer automatisk ud, når du sætter papirclipsen i hullet.

Trin 4

Træk SIM-kortbakken ud af iPhone.

Trin 5

Fjern det eksisterende SIM-kort fra SIM-kortbakken, og læg det nye SIM-kort i SIM-kortbakken.

Trin 6

Skub SIM-kortbakken ind i den tomme åbning placeret øverst på iPhone.

Trin 7

Tænd din iPhone.

Se i øverste venstre hjørne af din iPhones skærm. Hvis din iPhone siger "Ugyldigt SIM", er din iPhone låst og fungerer ikke med det nye SIM-kort. Hvis din iPhone på den anden side viser logoet for den mobiludbyder, der er knyttet til det nye SIM-kort, er din iPhone ulåst og fungerer sammen med det nye SIM-kort.