Krypter hurtigt en fil med OpenSSL

For et par måneder siden blev der stillet et spørgsmål til vores læsere om kryptering eller adgangskode til beskyttelse af en tekstfil [Hvordan kan jeg passwordbeskytte en fil?]. Vi har flere gode svar, men en især har virkelig fast med mig. En læser ved navn Jim skrev i kommentarerne et tip om at bruge OpenSSL, som jeg har brugt en flok siden da, og jeg tror, ​​at andre også finder det nyttigt. Dette tip gentages fra et DZone-stykke, men lidt ændret og annoteret for bedre at rumme for Mac OS X-brugere:

Krypter en fil ved hjælp af OpenSSL via kommandolinjen

Dette er en ret simpel måde at kryptere en enkelt fil på, så det er næsten umuligt for andre at læse, og det vil kræve adgangskode igen. Du skal bruge OpenSSL-teknologien via kommandolinjen, så dette kan fungere.

Krypter filen:
openssl des3 -salt -in file.txt -out encryptedfile.txt

Dekrypter filen:
openssl des3 -d -salt -in encryptedfile.txt -out normalfile.txt

Sørg for at overholde dette vigtige råd, så du ikke overskriver og mister filer:

Angiv ikke den samme fil som input og output på kryptering. Jeg har bemærket mærkelige effekter på OS X (det spiser filen). Fjern -in * ting, hvis du vil røre data ind i den (f.eks. En tarred-mappe). Omgå de * ting, hvis du vil have det til at røre data ud på STDOUT.

Når du krypterer filen oprindeligt, vil den bede dig om at angive en adgangskode for at få adgang til filen og dekryptere den igen i fremtiden - glem ikke adgangskoden, fordi triple DES kryptering er utrolig kraftfuld, og du vil sandsynligvis miste filens indhold for evigt uden adgangskoden.

Kilde: DZone Snippet - Tak Jim!