Sådan aktiveres et T-Mobile forudbetalt SIM-kort online

Hvis du har en T-Mobile mobiltelefon, kan du bruge den med et T-Mobile forudbetalt SIM-kort, selvom du ikke har en T-Mobile servicekontrakt. Du skal blot købe et SIM-kort, aktivere det og placere det i din T-Mobile-mobiltelefon. Forudbetalte SIM-kort er fastgjort til kreditkortstørrelse plastholdere kaldet aktiveringskort eller SIM-indehavere. Du kan aktivere et T-Mobile forudbetalt SIM-kort online ved hjælp af oplysningerne på SIM-holderen sammen med de oplysninger, der er trykt på mobiltelefonen.

Trin 1

Åbn en webbrowser og naviger til T-Mobile forudbetalte aktiveringswebsted (se Ressourcer).

Trin 2

Indtast aktiveringskoden til dit SIM-kort. Aktiveringskoden er trykt på din SIM-holder.

Trin 3

Indtast dine personlige identifikationsoplysninger. De eneste personlige identifikationsoplysninger, der kræves til SIM-kortaktivering, er din fødselsdato.

Trin 4

Indtast dine placeringsoplysninger. Vælg den stat, hvorfra du anmoder om service, den nærmeste by og områdekoden for dit telefonnummer.

Trin 5

Indtast SIM-kortet og telefonoplysninger. Indtast SIM-kortets serienummer, som er det 19-cifrede nummer, der er trykt på SIM-holderen. Medtag ikke "F" i slutningen af ​​nummeret. Indtast din telefons serienummer, som er det 15-cifrede nummer, der er trykt på telefonen under batteriet.

Trin 6

Indtast en PIN-kode - den firecifrede kode, du opretter, som du vil bruge til at få adgang til og administrere din forudbetalte konto.

Klik på knappen "Aktivér telefon" for at indsende oplysningerne og aktivere dit forudbetalte SIM-kort.