Sådan sendes en e-eksplosion

En e-eksplosion er en forkortelse for e-mail-eksplosion, en elektronisk mailing sendt til en stor postliste for at annoncere for en virksomhed eller sende invitationer. Marketingfagfolk udarbejder mailinglister til kunder, der er interesserede i deres virksomheds produkter og tjenester. Postlister er valgfri, og kunder kan til enhver tid tilmelde sig eller fravælge virksomheden. E-eksplosioner sendes ud for at informere kunder om nye produkter og tjenester. E-eksplosioner bruges også af professionelle organisationer til at kommunikere med medlemmer.

Trin 1

Vælg en distributionsmetode til e-blast. E-eksplosioner kan sendes fra en personlig e-mail-adresse eller ved hjælp af e-mail marketing software. E-mailmarkedsføringstjenester er også tilgængelige fra virksomheder mod et månedligt gebyr, som varierer afhængigt af hyppigheden af ​​sendte e-mails og antallet af e-mails på en adresseliste.

Trin 2

Brug et designsoftwareprogram til at oprette den besked, der skal sendes ud. Flyers eller meddelelser skal indeholde en titel, virksomhedens kontaktoplysninger, formålet med e-mailen og information, der adresserer almindelige spørgsmål, såsom hvor og hvornår og et billede eller grafik. Filer skal gemmes som JPEG'er eller PDF-filer for korrekt upload til meddelelsen for nem visning.

Trin 3

Åbn en etableret e-mail-konto. E-eksplosioner skal sendes fra en gyldig forretnings- eller personlig e-mail-konto. Emnefeltet skal indeholde en god introduktion eller overskriftstype, der sætter resten af ​​meddelelsen op.

Trin 4

Indsæt e-blast-modtagerens e-mail-adresser. E-mail-adresser kan importeres fra en gruppeliste, der er gemt i sektionen Kontakter på din e-mail-konto. Modtagere skulle have tilmeldt sig for at modtage e-mail for at undgå, at e-eksplosionen sendes til deres spam-boks eller slettes.

Trin 5

Upload meddelelsesfilen eller flyer til e-mail-beskeden. Klik på knappen "Vedhæft" for at åbne et nyt vindue, og vælg de filer, du vil vedhæfte e-mailen. E-mail-værtsfirmaer begrænser ofte størrelsen på vedhæftede filer, så sørg for at filstørrelsen er inden for størrelsesgrænserne.

Trin 6

Eksempel på e-mailen inden afsendelse. Kontroller stavningen af ​​ordene i emnefelterne, og sørg for, at den vedhæftede fil er uploadet med succes og er vedhæftet direkte til e-mailen. Tilføj evt. Anden ordlyd til brødteksten i e-mailen.

Trin 7

Send e-eksplosionen. Ved at klikke på "Send" sendes e-eksplosionen til adresselisterne. Du modtager en besked, der underretter dig om en fejl for alle e-mail-adresser, der ikke længere er gyldige, eller som har fulde konti.

Opdater e-blast-mailinglisten. Fjern straks e-mail-adresser fra adresselisten, hvis du modtager en fejlmeddelelse, eller hvis modtageren svarer på e-mailen for ikke at modtage oplysninger om virksomhedens produkter eller tjenester.