Sådan kalibreres en Mettler Toledo-skala

Mettler Toledo-vægte bruges i vid udstrækning i mange forskellige forretningsområder, offentlige myndigheder og sundhedspleje og har ry for kvalitet og nøjagtighed i vægten og måleindustrien. Mettler Toledo vægte er kalibreret på fabrikken inden forsendelse, men de kræver justering, når de er installeret på grund af tyngdekraftsforskelle. Kalibrer en Mettler Toledo-skala med Geo Cal-funktionen, der er inkluderet i skalaen.

Sluk for vægten ved at frakoble USB-kablet og / eller det serielle kabel (hvis relevant) og strømforsyningskablet.

Fjern og læg det tallerken, der sidder oven på skalaen, til side. Fjern pc-kortdækslet. På modellerne PS30, PS3L, PS60 og PS6L findes dækslet bag skærmen og under beslaget, der holder tallerkenen. På model PS15 er dækslet under skalaen. På PS90-modellen er dækslet under metalstikket og bag skærmen. Fjern boltene med en skruenøgle for at fjerne dækslet.

Fjern den blå jumper på pc-kortet, og placer den på en enkelt tand, så den ikke broer jumperstikket. Sæt dækslet tilbage på vægten, og placer tallerkenen tilbage på vægten. Sæt strømkablet tilbage i vægten for at tænde vægten.

Hold den dobbeltbøjede piletast nede i otte sekunder, indtil ordet “Setup” vises på displayet. Tryk på den dobbelte modsatte piletast. Tryk gentagne gange på den dobbeltbøjede piletast, indtil ordet "End" vises på displayet. Tryk på den dobbelte modstående piletast, indtil ordet "Gem" vises på displayet. Tryk på den dobbeltbøjede piletast. Skalaen nulstilles.

Tryk på den dobbelte modsatte pil, indtil Geo Cal-nummeret, der repræsenterer din placering, vises. Tryk en gang på den dobbeltbøjede piletast. Når ordet "Udført" vises på displayet, skal du trykke på den dobbeltbøjede piletast igen og skalaen nulstilles.

Fjern netledningen fra vægten. Fjern tallerkenen. Fjern pc-kortdækslet, og sæt den blå jumper tilbage til sin oprindelige position på jumperstolperne. Luk pc-kortdækslet, og fastgør dækslet med de medfølgende bolte. Sæt tallerkenen tilbage på vægten, og tænd vægten.