Kontroller blæserhastigheden på din Mac-bærbar computer

Hvis du har en MacBook eller MacBook Pro, har du sikkert bemærket, at det kan blive lidt varmt, ikke overraskende i betragtning af den enorme mængde processorkraft i deres respektive tilfælde. Kølesystemet er let at forstå; når din CPU-belastning går op, vil dine fans sparke ind. Nå, ikke alle brugere tror, ​​at deres fans sparker hurtigt nok, så en tredjeparts applikation kaldet smcFanControl giver dig mulighed for at justere fansne alene, hvilket kan være rigtig godt for dem varme dage, når en varm bærbar computer på dit skød ikke er den mest komfortable.


SMCFanControl er blevet opdateret til version 2.4, der understøtter de nyeste versioner af Mac OS X, fra Mountain Lion gennem Snow Leopard. Appen fortsætter med at fungere godt i OS X, du kan få den nyeste version her fra udvikleren

Funktionerne i SMCFanControl inkluderer:

  • Enkel og ren grænseflade
  • Indstil den laveste omdrejningshastighed for fans
  • Juster blæserhastigheden manuelt for at afkøle en varm bærbar computer, der giver mulighed for komfort
  • Auto-apply mulighed for at indstille de nye blæserhastigheder efter genstart
  • Enkel menubaseret kontrolmekanisme

Som allerede nævnt understøtter SMC Fan Control næsten alle versioner af OS X, så uanset om du er i en gammel eller ny version, finder du appen på Mac.

smcFanControl blev oprettet af et lille firma kaldet Eidac, og det giver dig mulighed for at indstille den minimale blæserhastighed, som din MacBook eller MacBook Pro kører på. Der er faktisk to versioner, version 1 og version 2. Jeg foretrækker version 1, fordi det er mere enkelt, så det er hvad jeg vil fungere her, men version 2 er lige så velegnet og tilføjer endda en menu til hurtigt at justere dine fansindstillinger.