Sådan synkroniseres musik til et Flash-drev

Brug af et flashdrev er en praktisk måde at overføre din store MP3-samling til en anden computer eller MP3-lagerenhed, såsom en spilkonsol. Processen giver dig mulighed for at nyde dine yndlingssange på farten på en række elektroniske enheder.

Trin 1

Find den musikmappe eller de filer, du vil kopiere fra din computer til dit flashdrev.

Trin 2

Indsæt dit USB-flashdrev i din computer.

Trin 3

Klik på "Start" og vælg "Denne computer." Find dit flashdrev, og dobbeltklik på ikonet for lagerenheden. (Dit flashdrev vil sandsynligvis blive vist som "Removable Disk.")

Trin 4

Højreklik på den mappe eller de musikfiler, du vil kopiere. Vælg "Send til" og vælg "Flytbar disk." Dine filer overføres automatisk til dit flashdrev. Du kan også overføre dine filer ved at klikke og trække dem til flashdrev-mappen på skærmen "Denne computer". Hvis du ikke vil kopiere en hel musikmappe, skal du vælge de sange, du vil kopiere, og trække dem til din flashdrev-mappe. Afhængigt af antallet af musikfiler, du overfører, kan processen tage et par minutter.

Fjern dit USB-flashdrev ved at klikke på det grønne USB-flashdrev-ikon på proceslinjen i Windows, fremhæve din enhed på listen over valgmuligheder og klikke på knappen "Stop". Fjern dit flashdrev fra computeren.