Sådan ser du internet-tv på Tivo

Hvis du er en stor fan af internet-tv-shows og ser dem regelmæssigt på en computer, kan du være interesseret i at vide, at du også kan se dem på dit almindelige tv ved hjælp af TiVo og dens digitale videooptagelsestjeneste. TiVo stiller flere populære internet-tv-shows til rådighed såvel som mange forskellige videopodcasts til din oplevelse.

Trin 1

Opret en bredbåndsforbindelse til din TiVo ved at slutte Ethernet-kablet til TiVo og din internetrouter. Porten til tilslutning af kablet vil være mærket på TiVo. Alternativt, hvis du har et trådløst netværk, skal du slutte den trådløse TiVo-adapter til bagsiden af ​​TiVo og følge instruktionerne på skærmen, der vises for at forbinde din TiVo til dit trådløse netværk.

Trin 2

Åbn TiVo-menuen på din tv-skærm. Du kan gøre dette ved at trykke på "Menu" -knappen på din TiVo-fjernbetjening.

Trin 3

Klik på "'TiVo Central", "Video on Demand" og til sidst "Gennemse webvideoer." Du skal se en liste over videoer fra Internettet.

Trin 4

Søg efter et tv-show ved at surfe gennem kategorierne med piletasterne på fjernbetjeningen. Når du finder et show, du kan lide, skal du vælge "Se nu" og trykke på "Enter" -tasten.

Download showet ved at vælge "Download dette show", hvis du vil gemme det på din TiVo.