"Kunne ikke aktivere iPhone 4S" Fejl? Her er løsninger til AT & T aktiveringsproblemer

Hovederne af folk, der forsøger at aktivere deres helt nye iPhone 4S, har overbelastet AT & Ts aktiveringsservere, hvilket resulterer i, at nogle brugere modtager fejlmeddelelser, der siger "Kunne ikke aktivere iPhone", efterfulgt af meddelelsesoplysningerne:

"Din aktivering afventer stadig. Du modtager en email-besked, når din aktivering er gennemført.

Vi er kede af det. Der opstod et problem med at oprette forbindelsen til serveren. Prøv igen senere."

Gør det mere end det, mange brugere sidder fast på en skærm, der blot siger "Aktivering" med den spolende ventemarkør sammen med en meddelelse om " Det kan tage op til 3 minutter at aktivere din iPhone ." I nogle tilfælde har brugerne rapporteret at se den besked i timer, ikke bare minutter. Selv forsøg på at aktivere via iTunes kan resultere i fejlmeddelelsen.

Mulige løsninger til "Kunne ikke aktiveres" iPhone fejl:

  • Brug din tidligere iPhone ved at ringe til AT & T's 611 hotline og tale med et menneske til manuel aktivering
  • Besøg AT & Ts online aktiveringswebside her og forsøg at aktivere via internettet
  • Email AT & T kundeservice direkte: [email protected] med dit kontonummer og kontaktnummer og anmode om direkte aktivering
  • Tweet AT & T kundeservice hos @attcustomercare (de vil nok fortælle dig at e-maile dem)
  • Bare vent det ud og prøv igen senere, når AT & T's servere henter efterspørgslen

Aktiveringsproblemerne er forholdsvis udbredt i USA, og der er allerede flere voksende forumtråder om sagen. For øjeblikket synes CDMA-udbydere som Sprint og Verizon ikke at have problemer med at aktivere telefoner.

Dette er den anden hikke i denne uge på grund af den enorme efterspørgsel efter Apples seneste og største udgivelser. Den første var en række interne fejlmeddelelser relateret til installation af iOS 5, den mest fremtrædende er Error 3200 og 3002.

Hvis du vil købe en iPhone 4S, er her hvor du kan finde en i dag.