Sådan synkroniseres Gmail med Android

Synkronisering af din Gmail-konto med din smartphone eller tablet hjælper med at sikre, at du altid har adgang til vigtige e-mails, kontakter og kalendere, når du har brug for dem. Udnyt den indbyggede Gmail-app på din Android 5.0-enhed til at indstille synkronisering.

Tilføjelse af en ny Gmail-konto til din Android-enhed

Når du først konfigurerer din Android-enhed, skal du som standard linke den til en Google-konto. For at tilføje en anden Gmail-konto skal du starte med at åbne den oprindelige Gmail-app. Tryk på ikonet med tre linjer "Menu" i appens øverste hjørne, rul ned og vælg "Tilføj konto." Vælg "Google" som kontotype, og tryk på "OK". Tryk på knappen "Eksisterende" for at angive, at du vil synkronisere med en eksisterende Gmail-konto, og indtast derefter din Gmail-adresse og tilhørende adgangskode i de angivne felter for at afslutte opsætningen af ​​din Gmail-konto på din Android-enhed.

Tilpasning af e-mail-synkroniseringsindstillinger

Når du konfigurerer din Gmail-konto til brug på din Android-enhed, importerer Gmail-appen automatisk eksisterende e-mail fra din konto. For at tilpasse synkroniseringsindstillinger skal du trykke på ikonet med tre linjer "Menu" i øverste hjørne af Gmail-appen og vælge "Indstillinger". Vælg din nyligt tilføjede konto, og sæt et afkrydsningsfelt i afkrydsningsfeltet "Synkroniser Gmail" for at aktivere automatisk synkronisering. Tryk på "Dage med e-mail for at synkronisere" og vælg, hvor mange dage e-mailkorrespondance du vil gemme på din Android-enhed. Sæt et afkrydsningsfelt i afkrydsningsfeltet "Download vedhæftede filer", hvis du også vil have, at Gmail-appen synkroniserer vedhæftede filer fra din Gmail-konto.

Synkronisering af kontakter

Kontakter synkroniseres automatisk med appen Kontakter, når du føjer en ny Gmail-konto til din Android-enhed. For at importere individuelle kontakter fra andre placeringer skal du åbne appen Kontakter, trykke på ikonet "Menu" og vælge "Indstillinger". Tryk på "Import / Export", og følg vejledningen for at synkronisere kontakter fra din ønskede placering.

Synkronisering af kalendere

Udnyt den native Kalender-app til at synkronisere dine Gmail-kalendere med din Android-enhed. Som med kontakter synkroniseres appen Kalender automatisk med alle Gmail-konti, der er tilknyttet din Android-enhed. Hver gang du f.eks. Føjer en ny Gmail-konto til Gmail-appen, genkender Kalender-appen automatisk den nye konto og synkroniseres med eventuelle tilknyttede kalendere. For at slå synkronisering til og fra for en individuel kalender skal du trykke på ikonet "Menu" i øverste hjørne af Kalender-appen, trykke på "Indstillinger", vælge den ønskede kalender og skifte "Synkroniser" til position til eller fra.