Sådan overføres et mobiltelefonnummer til en ny operatør

Tidligere, da du skiftede mobiltelefonbærere, mistede du dit nummer og måtte starte forfra med et helt andet nummer. Det har ændret sig. I dag er det nemt at overføre dit nuværende telefonnummer til et nyt luftfartsselskab, så du kan holde det samme nummer i en levetid - så længe du forbliver i samme by eller by. Processen til at overføre dit nummer til en ny operatør er ekstremt enkel.

Trin 1

Kontakt dit nye luftfartsselskab, og lad repræsentanten vide, at du vil overføre (eller havne i telefonselskab lingo) dit eksisterende telefonnummer med et andet luftfartsselskab til dets tjeneste.

Trin 2

Vis din nye operatør en kopi af en nylig telefonregning fra din tidligere operatør, der afspejler dit korrekte navn og adresse, og giv det nye luftfartsselskab et foto-id, så det kan bekræfte din identitet. På samme tid skal du bede den nye operatør om at porte dit eksisterende telefonnummer fra din tidligere operatør til din nye operatør. Din nye operatør vil derefter kontakte din tidligere operatør og anmode om, at dit nummer bliver porteret - det tidligere luftfartsselskab kan ikke nægte.

Betal eventuelle gebyrer, der er forbundet med porteringsprocessen. Nogle luftfartsselskaber opkræver et mindre gebyr for at portere et telefonnummer; andre ikke. Spørg, om gebyrerne kan fraviges, da nogle luftfartsselskaber, der opkræver gebyrer, afstår fra gebyret, hvis de bliver bedt om det. Virksomheder kan ikke nægte at porte et nummer, selvom du ikke betaler porteringsgebyret.