Sådan justeres HP LaserJet-fusertemp

Printerens fikseringsopgave er at forsegle blækket til papiret. Hvis fikseringsenhedens temperatur ikke er indstillet korrekt, gnider blækket lige fra papiret, hvilket resulterer i spildt blæk og spildt papir. Heldigvis kan ejere af HP-printere justere temperaturen på fusertemperaturen, indtil de får en perfekt forsegling hver gang.

Klik på knappen "Menu" på printeren, indtil du ser menuen "Udskriftskvalitet". Klik på knappen "Element", indtil du ser "Fuser-tilstand".

Tryk på "Værdi" -knappen for at ændre fusertilstand. Du kan vælge mellem flere fikseringsfunktioner, herunder normal, lav og høj. Normal er standardindstillingen, og i de fleste tilfælde skal det give tilstrækkelig varme til at smelte blækket til papiret. Tyngre papir som karton kræver ofte, at temperaturen indstilles til høj. Hvis papiret synger eller misfarves, kan problemet ved at indstille temperaturen til lav løse.

Klik på knappen "Vælg" for at bekræfte dit valg. Send et udskriftsjob til printeren og gnid den udskrevne side kraftigt. Skift tonertilstand, hvis udskriften gnider ud af siden. Du skal muligvis eksperimentere med flere forskellige indstillinger for fusertemperatur, indtil du finder den rigtige til din printer.