Skub en fastdisk fra din Mac DVD Super Drive

En ven af ​​mig, der er ny for Mac'er, kunne ikke finde ud af, hvordan man fik en cd til at skubbe ud, efter lidt frustration klagede han da, at hans MacBook ikke har papirclipshulet for at fjerne en disk fra superdrive. Efter en diskussion indså jeg, at han nok ikke er alene i sin forvirring af, hvordan man skubber en fast disk på en Mac, så her er et par forskellige måder at gøre det på, lige fra let til mere avanceret. Hvis en disk stadig sidder fast i drevet, efter at disse metoder er opbrugt, kan du have et faktisk hardwareproblem.

Sådan udstødes en fastdisk fra en Mac

Den første ting at gøre er at prøve de fire nemme Mac-diskudstødningsmetoder, der beskrives i de næste trin. Hver af disse er beregnet til at udløse ejektionsmekanismen for et superdrive / dvd-drev på Mac-computeren. Du skal muligvis ikke udfylde alle fire metoder, eller du skal måske springe videre til det avancerede afsnit nedenfor, hvis du fortsat har problemer.

1) Tryk og hold udløserknappen på tastaturet i 5-10 sekunder, det ligner ovenstående ikon i dette indlæg. Dette bør udløse den manuelle udstødningsmekanisme.

2) Højreklik derefter på (kontrol-klik) på diskens ikon på skrivebordet og vælg "Eject" fra kontekstmenuen

3) Træk diskens ikon til papirkurven inde i Dock'en vil også skubbe diske ud.

4) Vælg diskikonet på skrivebordet, og tryk derefter på "Command-E" på tastaturet

Disken skal udstødes med et af disse trin, men hvis det ikke kan du også prøve de metoder, der er beskrevet nedenfor. Disse er lidt mere avancerede, der involverer applikationer eller kommandolinjen til manuelt at udløse maskinens udkastningsrutine.

Avancerede Mac Stuck Disk Ejection Metoder

Force udstød en disk med diskværktøj
• Start Disk Utility og vælg CD / DVD fra sidepanelet. Klik på ikonet Eject øverst på skærmbilledet Diskværktøj, det skal pope lige ud.

Tvinge en disk ud med kommandolinjen
• Kommandolinjen kan udløse diskudstødningsmekanismen på Mac'er, der er udstyret med SuperDrives og DVD-drev. Dette virker ofte for at tvinge en fast cd eller dvd fra drevet.

For at gøre dette skal du starte kommandoen Terminal og skrive følgende:

drutil eject

Hvis drevet virker, hører du udstødningsmekanismen. Nogle gange skubber den fastlåste skive kun delvist ud ved hjælp af dette trick, så du vil være klar til at trække den ud med fingrene eller hvad du ellers føler dig sikker på at bruge.

Force Udstød en disk på boot
Et andet trick er kraftudkastet ved opstart: Dette gøres ved at genstarte din Mac og holde museknappen nede (eller trackpad-knappen, hvis du har en bærbar computer) som systemet starter. Hold det nede, indtil systemet starter, igen skal disken komme ud.

I det sjældne tilfælde, at jeg har en fastdisk i min Mac, vælger jeg Terminal-kommandoen, der er nævnt ovenfor, det har ikke svigtet mig endnu, selv om "on boot" -metoden også normalt er en garanti for at arbejde, forudsat at selve drevet ikke er t brudt.

Lad os vide, hvad der virker for dig i kommentarerne nedenfor!