Sådan får du Mario Kart Wii Hack Ocarina Cheats

Elementer, du har brug for

  • Ocarina Code Manager

  • Gecko OS

  • Mario Kart Wii Wiird-koder

  • SD kort

Mario Kart Wii er et sjovt racerspil, hvor du har kontrol over en af ​​mange Nintendo-figurer fra tidligere Nintendo-spil. Målet med spillet er at komme til målstregen med den bedste tid og undgå at blive ramt af projektiler fra dine modstandere. Aktivering af hackede snyderi via Ocarina Code Manager til brug sammen med Gecko OS på Wii giver dig mulighed for at ændre forskellige aspekter af spillet. Du skal have Homebrew Channel installeret på din Wii, før du forsøger at installere og bruge Gecko OS med Ocarina Code Manager.

Naviger til Wii Brew-webstedet (se Ressourcer) og klik på "Download" for at gemme Gecko OS på din computer. Uddrag Gecko OS-applikationen til din computer og overfør til en mappe med navnet "Apps" på dit SD-kort. Naviger til downloadlinket til Ocarina Code Manager (se Ressourcer), og klik på "Gem" for at gemme Ocarina Code Manager på din computer. Installer Ocarina Code Manager ved at dobbeltklikke på installationsfilen og klikke på "Næste", når du bliver bedt om det. Vælg en mappe, hvor programmet skal installeres.

Naviger til Wiird-kodedatabasen, og klik på "Wii." Klik på bogstavet "M" og find den passende version af Mario Kart Wii til din konsol. Klik på Mario Kart-spillet til din konsol, og klik på "Eksporter til TXT."

Åbn kodefilen i Ocarina Code Manager, og skift til og fra de snyder, du gerne vil have. Snyder til rådighed inkluderer voksende skaller, uendelig kugletid, uendelig superchampignon, store skaller og mange flere. Klik på "Eksporter til GCT" for at eksportere kodefilen til din computer, når du er færdig. Overfør Wiird-kodefilen til Mario Kart Wii til en mappe med navnet "koder" på dit SD-kort og indsæt i din Wii. Gecko OS læser koderne ud af denne mappe, når du starter Mario Kart Wii fra Gecko OS.

Start Homebrew Channel, og vælg Gecko OS. Vælg Mario Kart Wii for at køre, og de hackede snyderi indlæses sammen med dit spil. Du får nu snyderne i spillet.