Find hvor du parkerede bilen med iPhone og kort

Besøger en ny by, eller måske bare en del af byen, er du ikke fortrolig med? Hvis du er bekymret, kan du glemme, hvor du parkerede din bil (eller cykel, muldyr, hest, vogn, hvad som helst), skal du bare trække din iPhone på den pågældende placering og bruge Maps-appen til at gemme placeringen. Dette enkle trick betyder, at du aldrig vil glemme, hvor du har parkeret nogensinde igen, selvom du er på et sted, har du aldrig været før.

Gem din parkeringsplads på iPhone-kort

Her er alt hvad du skal gøre for at markere din parkeringsplads på et kort, hvilket gør det nemt at vende tilbage til og finde senere:

  1. Parkér din bil (eller transport), og åbn derefter straks Maps og tryk på 'Find' knappen (det ligner en pil) for at få Maps-app centeret på din nuværende placering
  2. Nu skal du trykke og holde på skærmen for at slippe en positionsnål - nogle gange virker det bedre at trykke og holde lige ved siden af ​​den aktive placering blå prik og tabe en knap i stedet for at vælge placeringen

Det er det. Gå nu om din forretning som sædvanlig, det være sig i en fremmed by eller en velkendt, og vær aldrig bekymret for at gå tabt eller glemme, hvor du parkerede igen. Når du har brug for at komme tilbage til din transport, skal du bare genstarte Maps-appen og zoome ud, indtil du kan se pin på kortet igen, som du bare skal gå til. Godt hej?

Flytning af din bil / muldyr / cykel på den spærrede placering gøres ofte lettere ved at orientere kortapp'en, så den peger på den retning, du fysisk står overfor. Det gøres ved blot at trykke på pileknappen igen, så kortene orienterer med dig, snarere end til standardretningen for at pege mod nord og syd.

Dette trick virker i både Google Maps og Apple Maps-apps på samme måde som drop-pins, og de ledsagende udflytningstjenester fungerer det samme i begge apps. Hvis den placering, du besøger eller parkeret på, har dårlig mobiltelefonmodtagelse, kan det være et bedre valg at bruge Google Maps på grund af dets offline caching-funktion.

Dette trick er utroligt nyttigt, når du besøger byer og regioner, som du ikke er bekendt med, og du behøver aldrig bekymre dig om at finde den rigtige parkeringsplads eller togstop igen. Tak til Erika for det gode tip!