Min Outlook-kalender åbnes ikke

Microsoft Outlook er en kalender, der kommer som en del af Microsoft Office-pakken. Det er en del af forretningsversionen, hjemme- og studenterversionen. Outlook-kalenderen er en del af Outlook-e-mail-systemet, der også fungerer gennem Microsoft Office-pakken. Du kan bruge den virtuelle kalender til at holde styr på begivenheder og kontakter og få den til at minde dig om dine aftaler. Hvis kalenderen ikke åbnes, kan det betyde, at en fil mangler eller er beskadiget. For at reparere kalenderen skal du nulstille mapperne og filerne.

Trin 1

Luk alle Outlook-programmerne, inklusive e-mail-kontoen. Hvis du er usikker på, om alt er lukket ordentligt, kan du genstarte computeren som standard.

Trin 2

Åbn Windows-menuen ved at klikke på menuknappen i nederste venstre hjørne af skærmen. Vælg "Kør".

Trin 3

Skriv "outlook / cleanreminders" i det rum, der er angivet under indstillingen Kør. Klik på "OK" for at fuldføre rensningen af ​​filer.

Trin 4

Gentag valget "Kør", men skriv "outlook / resetfolders" i stedet for at nulstille alle mapperne i Outlook-programmet, så alle filerne er indstillet til standard- eller fabriksindstillinger. Klik på "OK" for at starte nulstillingen.

Sluk for computeren, når begge procedurer er afsluttet. Tænd din computer igen, og åbn Outlook-kalenderen. Du kan nu begynde at planlægge og planlægge dine dage.