iOS 11.1 Beta 1 og MacOS High Sierra 10.13.1 Beta 1 frigivet til udviklere

Apple har udgivet de første betaversioner af iOS 11.1, MacOS High Sierra 10.13.1, tvOS 11.1 og watchOS 4.1. De indledende beta-udgivelser af systemsoftware er kun for udviklere, men offentlige beta-versioner af godkendte systemsoftware beta-builds vil sandsynligvis blive tilgængelige senere.


iOS 11.1 beta 1 er tilgængelig til download nu for brugere, der er indskrevet i udvikler beta testprogrammet. Beta-udgivelsen er tilgængelig via indstillingsappen> Generelt> Softwareopdatering.

macOS High Sierra 10.13.1 kan downloades via Mac App Store til Mac-brugere, der er indskrevet i udviklerens beta-testprogram.

iOS 11.1, macOS High Sierra 10.13.1, tvOS 11.1 og watchOS 4.1 vil sandsynligvis fokusere på fejlrettelser og forbedringer til operativsystemerne. Derudover kan de første opdateringer til opdatering af opdateringer tilbyde inkludering af forskellige funktioner som Apple Pay over iMessage og iMessages i iCloud, som ikke var inkluderet i de oprindelige udgivelser af iOS 11 og macOS High Sierra.

Apple udsender typisk flere betaversioner af systemsoftwaren, før en endelig version er tilgængelig. Det kan derfor være rimeligt at forvente, at en endelig version af iOS 11.1 eller macOS High Sierra er ude engang i slutningen af ​​oktober eller begyndelsen af ​​november, måske omkring tidslinjen, når iPhone X skib til kunder.

De nyeste ikke-beta versioner af systemsoftware er i øjeblikket iOS 11.0.1 til iPhone og iPad, MacOS High Sierra 10.13 til Mac, watchOS 4 til Apple Watch og tvOS 11 til Apple TV.