OS X El Capitan Developer Beta 6 Tilgængelig til test

Apple har udgivet den sjette beta-opbygning af OS X El Capitan for godkendte Mac-udviklere til at teste. Den nye bygning kommer til at blive udført som 15A244d og marcherer operativsystemet yderligere mod den bredere offentliggørelse, der er planlagt løst for efteråret.

Mac-udviklere kan finde den nye version, som vejer omkring 1, 5 GB, der kan downloades nu fra afsnittet App Store-opdateringer. Som normalt kræves en genstart for at fuldføre installationen.

Formentlig fortsætter den nye version med fokus på fejlrettelser, forbedringer af funktioner, forbedringer af ydeevnen og andre optimeringer til OS X 10.11. De udgivelsesnotater, der ledsager downloaden, er ret korte, men der står blot "Denne opdatering anbefales til alle brugere", der kører en eksisterende udvikler beta-build af El Capitan.

Developer Beta builds er adskilt fra Public Beta builds, og typisk frigiver Apple en ny udvikler beta, før den senere skubber en opdatering til OS X Public Beta-programmet. Udviklerudgivelser er generelt beregnet til Mac-software og hardwareudviklere, der er tilgængelige som led i det årlige Apple Developer-programmedlemskab, mens offentlige beta-udgivelser kan bruges af alle, der vælger at deltage i programmet. Senere på året vil den endelige version blive udgivet til offentligheden som en gratis download fra Mac App Store.

OS X 10.11 El Capitan har til formål at forbedre oplevelsen af ​​Mac-operativsystemet ved at tilføje præstationsforbedringer, smartere funktioner, en ny visning med delt skærmbillede og andre generelle forbedringer til OS X.