Sådan øges kabelhastigheden på Mediacom

Mediacom er en kabel-tv-udbyder, der også har specialiseret sig i telefon- og internetservice. Hvis du abonnerer på Mediacom-kabelpakken og vælger internetforbindelsen, modtager du din højhastighedsforbindelse via kabelmodem (i stedet for DSL). Hvis du vil have den hurtigst mulige hastighed med din Mediacom internetforbindelse, er der et par forskellige forbindelsesmuligheder og justeringer til rådighed for dig.

Trin 1

Kontakt Mediacom (nummer ikke tilgængeligt på hjemmesiden, men er angivet øverst i dit månedlige faktureringsopgørelse) og anmod om at opgradere til "Mediacom VIP Online" servicepakken. Dette er den hurtigste internetforbindelse, som virksomheden tilbyder, og koster omkring $ 29,95 om måneden (pr. Juni 2010).

Trin 2

Kontroller kabelforbindelsen, der kører fra dit Mediacom-kabelmodem til din computer. Hvis kabelforbindelsen ikke er sikker, falder din internethastighed ned.

Trin 3

Ryd internethistorikken, cookies og cachen i din internetbrowser. Når disse begynder at opbygge, falder din internethastighed. Du kan muligvis rydde oplysningerne fra din internetbrowser via fanen "Værktøjer".

Juster den reserverede båndbredde ned til nul procent. Alle computere har en grænse på omkring 20 procent. Dette forhindrer computeren i at bruge hele internethastigheden ad gangen. Dette gøres for at forhindre computerens modem i at bruge al RAM på systemet, men du mister dog 20 procent af den samlede forbindelseshastighed. Klik på "Start" og "Kør" (eller hold "Windows" og "R" nede i Vista og Windows 7), og skriv "gpedit.msc", og tryk på "Enter". Vælg "Computerkonfiguration", "Administrative skabeloner", "Netværk", "QOS-pakkeplanlægger" og til sidst "Begræns forbeholdelig båndbredde." Klik på "Næste indstilling", og sæt derefter båndbreddegrænsen til "0." Klik på "Anvend" og internettet forbindelsen straks bliver hurtigere.