iOS 4.3 til Apple TV 2 Udgivet med iCloud Storage Support (Download Link)

Apple TV 2 er blevet opdateret til iOS 4.3 build 8F455, og opdateringen indeholder flere bemærkelsesværdige funktioner: iCloud-understøttelse for købte tv-shows, Vimeo-support og YouTube-afspilningslister. Opdateringen ser ud til kun at fungere i USA for nu, men andre lande kommer muligvis snart.

Begyndelsen af ​​iCloud-support er den store historie her, da DaringFireball rapporterer, at den nye build understøtter den samme cloud integration for tv-shows, at iOS 4.3.3 indeholder til bøger og musik på iPhone og iPad, hvilket gør det muligt at genindlæse Købte tv-udsendelser fra iTunes. Disse downloads er tilgængelige via fanen 'Købt' i iTunes Store. DaringFireball kalder det en skybaseret opbevaringsskabe til tv-shows, og foreslår, at film kommer næste gang.

Download iOS 4.3.3 IPSW til Apple TV 2

Du kan fange Apple TV2-opdateringen via iTunes eller direkte fra Apple nedenfor:

  • AppleTV2, 1_4.3_8F455_Restore.ipsw

Dette bringer Apple TV 2 tættere på den resterende iOS produktlinje, som er i iOS 4.3.5. En forening af udgivelserne vil sandsynligvis komme med iOS 4.4 eller muligvis endda med iOS 5 i efteråret. Det skal ses, om iTunes & IClouds automatisk downloadfunktion vil udvide til film og Apple TV.