Sådan videresendes en e-mail fra iPhone Mail korrekt

At have fuld email adgang fra hvor som helst er en af ​​de store frynsegoder af en iPhone. Videresendelse af en e-mail er en af ​​de mere populære e-mail-evner i iOS, men det bliver ofte misbrugt eller endog ved et uheld brugt. Lad os se, hvordan du korrekt sender en e-mail fra iOS Mail-appen for at kunne videresende den til en anden e-mail-adresse, så du kan være sikker på at du bruger funktionen som beregnet.


Og ja, mange brugere vil vide, hvordan man videresender e-mails korrekt fra iPhone, iPad eller iPod touch, så hvis du er velbevandret i iOS Mail-funktionalitet, kan du springe over denne vejledning.

Husk, at videresendelse af en e-mail giver dig mulighed for at tage en email fra din indbakke og videresende den sammen med andre som effektivt sender en eksisterende email til en anden e-mail-adresse. Det er en praktisk funktion, der almindeligvis bruges til arbejde og personlige omgivelser, hvor nogen kan sende dig en e-mail, men du vil gerne videresende oplysningerne til en anden person. Det er også ofte misbrugt eller utilsigtet brugt, da mange brugere ofte forveksler viderestillingsfunktionen og svarfunktionen. Husk, at et e-mail-svar helt bogstaveligt betyder at svare på afsenderen af ​​e-mailen, mens Forward betyder at du tager en eksisterende mailbesked og sender den videre til en anden. Disse er to forskellige funktioner, men i IOS deler de samme startpunkt. Du kan lære at svare på e-mail med iPhone Mail her, hvis du er interesseret.

Videresendelse af e-mail fra iPhone med Mail App

  1. Åbn Mail-appen på iPhone, det er det lille mailikon i Dock nederst på startskærmen
  2. Fra indbakken skal du trykke på for at vælge den e-mail-besked, du vil videresende til en anden e-mail-modtager - det er vigtigt at vælge den rigtige e-mail for at videresende ellers kan du sende den forkerte email
  3. Tryk på knappen Forward / Svar / Udskriv handling, det ser ud til, at en pil peger til venstre *
  4. På skærmen for e-mail-handling skal du vælge "Videresend" - dette er vigtigt, hvis du vælger Besvar, sender du en e-mail til den person, der sendte dig beskeden frem for at videresende den
  5. Skriv en besked, du vil medtage øverst i e-mailen fremad, du kan også tilføje billeder eller vedhæftede filer, hvis det er nødvendigt, og tryk så på "Send" knappen i hjørnet for at sende den videresendte email

Videresendte e-mail-meddelelser vil indeholde samme emne, men standard for at prefixe emnet med "FWD" for at angive, at meddelelsen er en fremadrettet. Kontrast det til et e-mail svar, som præfikser et svar besked emne med "Re".

Når du har sendt den videresendte email, vil den oprindelige mailbesked blive inkluderet sammen med din valgfri besked.

* E-mail-handlingsknappen tjener til at videresende, besvare og udskrive e-mails. Dette kan medføre forvirring, da den første interaktionsknap ser ud, men de sekundære handlinger, du måtte bruge, er forskellige. Det er vigtigt at vælge "Videresend", hvis du faktisk vil videresende e-mailen til en anden, da et svar ikke tjener denne funktion. Disse funktioner, der er under samme handlingsmenu, vil sandsynligvis føre til en vis grad af fejl og kunne forklare, hvorfor mange mennesker ved et uheld svarer på e-mails i stedet for at sende dem, eller videresende en e-mail i stedet for at svare på dem. Det sker oftere end man tror!

Nu, da du har videresendt e-mails, skal du ikke glemme at gennemse at besvare e-mail med Mail on iPhone også.