6 tips til at forlænge iPhone batterilevetid, der rent faktisk virker

Næsten alle iPhone brugere elsker iPhone, men hvis der er en ting at klage over, er det næsten altid om enhedens batterilevetid, eller rettere mangel på det. Næsten alle, der bruger deres iPhone konstant, vil tilbyde en vis variation af dette klage, og for mange af os er det den første iPhone, der skal opkræves hele dagen, i stedet for at oplade det udelukkende natten over og have det klar til at gå til den næste dag . At være afhængig af en væg oplader er aldrig sjovt, så vi vil fokusere på nogle tip, der faktisk er bevist at arbejde, der forlænger batteriets levetid. Som du vil se, vil der være et par potentielle ulemper ved nogle af disse metoder, og du bliver nødt til at afgøre, om et batteri, der varer lang tid, er værd at afvige. Det vil ikke være tilfældet for alle, så bare bland og match de tips, der vil fungere for dine behov.

Disse tip vil forlænge batteriets levetid for alle iPhone-brugere og med alle versioner af iOS, men du behøver sandsynligvis ikke at forstyrre noget af dette, medmindre din iPhone batterilevetid faktisk lider. Det er normalt ret indlysende, når det er tilfældet, fordi de af os påvirket af batteridrænet vil have et batteri på 30% -60% i midten af ​​dagen trods meget let til moderat brug. Hvis du ikke er sikker, skal du køre batteriet ned til ca. 5% og derefter se, hvor længe batteriet rent faktisk har varet ved at tjekke brugsstatistikker. Hvis du ser det kun et par timer med faktisk brug af enheden, så har du muligvis et overskydende afløbsproblem, som kan løses af de tricks, der er beskrevet nedenfor.

1: Drej lysstyrke ned og sluk automatisk

Indstilling af skærmens lysstyrke for at være lav og deaktivering af automatiske justeringer kan gøre en enorm forskel. Hvis du ikke gør noget andet anbefales her, gør du det her :

  • Åbn indstillinger og gå til "Lysstyrke og baggrund"
  • Skub justeringslinjen så langt til venstre som du kan tolerere
  • Vend "Auto-Brightness" til OFF

Ja, det gør det sværere at se skærmen, når den er ude i direkte sollys, men det er en lille pris at betale for at kunne bruge din iPhone betydeligt længere. Disse indstillinger ændres alene, det kan nemt tilføje en time eller to, hvis ikke mere, for batteriets levetid.

2: Sluk LTE OFF

Du kan måske huske på, at Apple til trods for en vis kritik ikke straks vedtog LTE - og slaget til batterilevetiden er præcis, hvorfor de ventede. IPhone 5 får en bedre batterilevetid end mange andre LTE-enheder, men det er stadig ikke fantastisk. Hvis du ikke bruger LTE meget, skal du slukke for det, og dit batteri vil takke dig.

  • Gå til Indstillinger> Generelt> Mobil> Aktiver LTE til OFF

For os data sultne folk, gør det ondt, fordi LTE er en del af, hvad der gør iPhone 5 så godt. Men desværre gør brug af LTE-netværk, at mobilmodemets enheder bruger mere strøm, hvilket reducerer batteriets levetid. Du kan også overveje at slukke det og kun vende det til, når du faktisk skal gøre noget hurtigt, men det er lidt af gener.

3: Sluk for unødvendige placeringstjenester

GPS bruger ganske lidt batteri, og mange apps bruger placering af forskellige årsager. Således, hver gang du åbner eller bruger en lokalitetsafhængig app, rammes det batterilevetid, hvilket er grunden til at slukke for, at så mange placeringskonsulente tjenester som muligt hjælper med at forlænge batteriet. Sluk det for bogstaveligt talt alt, hvad der ikke absolut kræver det (i grunden, vejr, kort, Google Maps og Find My iPhone, er alt det, der skal forblive her).

  • Gå til Indstillinger> Fortrolighed> Placeringstjenester> Vend alle unødvendige tjenester til OFF

Du kan også gå på nuklearuten og deaktivere alle placeringstjenester fuldstændigt, men hvis du forsøger at bruge Maps til retninger, ved det ikke, hvor du er.

4: Sluk for unødvendig brug af mobiltelefondata

Nej, du slukker ikke helt cellulære data (selvom det ville hjælpe, men din iPhone er naturligvis meget mindre nyttig), i stedet vil du slukke for cellulær dataforbrug for ting, der bare ikke er nødvendige, f.eks. Opdatering af iCloud-dokumenter, iTunes-oplysninger, FaceTime, Passbook-opdateringer og Synkronisering af læseoversigt over enheder.

  • Gå til Indstillinger> Generelt> Mobil> Skift alt under "Brug mobildata for:" til OFF

Dette betyder i grunden, at ingen af ​​disse tjenester vil fungere eller opdateres, mens de er på cellulære forbindelser, og vil i stedet stole på wi-fi for at opdatere. Dette medfører reduceret mobilmodembrug og øget batterilevetid.

5: Deaktiver Mail Push og Set Hent til Manual

Det betyder, at din iPhone ikke længere vil se efter ny mail på egen hånd, hvilket betyder, at hvis du vil vide, om du har e-mails venter på dig, skal du starte Mail app og gøre træk til opdatering for at kontrollere dig selv.

  • Gå til Indstillinger> Mail, Kontakter, Kalendere> Hent nye data> Flip Push til OFF
  • Gå til "Hent" i menuen Indstillinger og vælg "Manuel"

For de af os, der har brug for at få nye e-mails hurtigst muligt, er dette ikke rigtig en levedygtig mulighed. Et kompromis er at deaktivere Push, men fortsæt Hent med aggressive indstillinger for at trække nye e-mails hurtigere, men det vil stadig ramme iPhone-batteriet. Hvis du har råd til at vente med at manuelt kontrollere dine e-mails, skal du gå den manuelle rute for den største indvirkning.

6: Sluk Bluetooth

Hvem bruger Bluetooth hele tiden? Næsten ingen, så hvorfor har du det hele tiden? Her skal du gøre i stedet: Sluk det, og kun skifte det, når du rent faktisk bruger det til et headset eller tastatur. Ellers sender du både Bluetooth-signalet og søger efter tilgængelige enheder, selvom det ikke er nødvendigt, og det dræner batteriet.

  • Gå til Indstillinger> Bluetooth> OFF

Heldigvis er denne ikke begravet til dyb, så det er ikke meget af en gener for at skifte det til og fra når det er nødvendigt, og for mange af os er det bare at holde det væk hele tiden, næsten ikke et offer.

7: Sluk for unødvendige meddelelser og tryk

Bonus! Glem ikke at slukke for unødvendige meddelelser og Push alarmer, som alle medfører øget aktivitet på iPhone, og som kan medføre en reduktion af batteriet.

  • Gå til Indstillinger> Meddelelser> gennemgå hver unødvendig app og vælg "Ingen"

Gentag denne, hvis det er nødvendigt, og i fremtiden, når nye appdownloads beder om at tillade push notifications, skal du overveje at vælge "Do not Allow" i stedet.

Ja, der er tonsvis af andre batteritips, men i sidste ende vil de seks, der tilbydes ovenfor, gøre den største forskel uden at blive for vild med individuelle indstillinger.

Fik et fantastisk batteri trick vi savnede? Fortæl os på Twitter, Facebook, Google+ eller e-mail