Sådan tilføjes en "Doner nu" -knap på Facebook

Facebook kan være nyttigt til at øge bevidstheden om en organisation eller sag. Ved hjælp af en Facebook-side kan du potentielt få adgang til millioner af Facebook-brugere, engagere dem i samtale og sprede flere oplysninger om, hvad du prøver at opnå. Ved at nå ud til flere mennesker kan du også benytte lejligheden til at øge antallet af donationer, du modtager. Ved hjælp af PayPal's "Doner" -knap kan du gøre det muligt for Facebook-brugere at give din organisation online.

Trin 1

Besøg paypal.com og tilmeld dig en virksomhedskonto. Hvis du vælger "non-profit" som kategori for din virksomhed, skal du muligvis give PayPal flere oplysninger om din organisation, så PayPal kan bekræfte, at du er et velgørende projekt.

Trin 2

Klik på fanen "Merchant Services" i din konto, og vælg "Accepter donationer." Indtast dine oplysninger på den næste side, og klik derefter på "Opret knap" for at få adgang til HTML-koden til din donationsknap. Kopier denne kode til din browsers udklipsholder ved at holde "Ctrl-C" nede.

Trin 3

Gå til facebook.com og skriv "FBML" i søgefeltet. Vælg den app, der er mærket "Static FBML", og bekræft, at du vil installere appen ved at klikke på "Føj til min side" til venstre på siden. Appens navn står for "Facebook Markup Language" og giver dig mulighed for at tilføje HTML-koden til donationsknappen til din side.

Trin 4

Indlæs din Facebook-side, hvor du vil placere knappen. Klik på "Rediger side", rul ned til "Applikationer" og vælg "FBML." Når du klikker på dette, vil du se en side med et tomt tekstfelt.

Trin 5

Rediger titlen på tekstboksen for at inkludere det ønskede indhold, f.eks. "Doner til (organisationens navn)." Tryk på "Ctrl-V" for at indsætte koden til din PayPal-donationsknap i det tomme felt nedenfor.

Gå tilbage til din Facebook-side, og vælg knappen markeret "Tilføj en ny fane" øverst på siden. Vælg den fane, der er mærket med den titel, du har angivet for din donationsknap, f.eks. "Doner til (organisationens navn)." En fane til donationer, der indeholder din PayPal-donationsknap, vises nu på fanebjælken øverst på din Facebook-side.