StartupSound gør det muligt for brugere at justere startniveauet

Opstartsløjen på en Mac er cool og alt, men hvis du er i et stille bibliotek, kontor eller klasseværelse, kan den lyd være lidt modbydelig over for dig selv og andre, da det springer over højttalerne og i hvilket rum du er Du kan helt sikkert slå lyden ved at holde tastaturet Mute-knappen nede under Mac-systemstart, eller du kan holde nogle hovedtelefoner i stikket, hvis du er hurtig på tegningen, men hvad hvis du ikke vil gøre det hele tiden? Hvad hvis du glemmer at gøre det? Hvad hvis du hellere ville det bare være lidt mere støjsvage end hellere?

En god løsning til dette på understøttede Mac'er, er et gratis værktøj kaldet StartupSound. Dette er en simpel præferencepaneladdition, der gør det muligt at justere lydniveauet for startlyden eller endda slukke for det helt. I meget den måde, du kan justere andet systemvolumen, har du bare en lille glider til at bevæge dig rundt som du ser passe.

Installation er nemmere end tærte, og grænsefladen er så enkel som den bliver også. Så red dig selv embarassment af offentlige bootlyde og tjek StartupSound!

  • Udvikler hjem
  • Download nu (intel)
  • Download nu (ppc)

Hvad er din tankegang på Macs startspil? De har eksisteret for evigt, jeg kan godt lide det meget, men jeg er lang tid Mac-bruger. En af mine venner kalder opstanden startskuddet Gong og gør en utrolig præcis repræsentation af det med sin stemme, en stor "GOOOOOOOONG!". Anyway, elsker det eller hader det, du kan i det mindste tilpasse det.