Sådan brænder du dvd'er fra et Handycam

Sony Handycam er et digitalt videokamera, der kan tilsluttes en computer eller stand-alone DVD-brænder for at oprette kopier af videooptagelser på DVD. Ud over at skabe en langvarig kopi på DVD er fordelen ved at brænde video til disk at frigøre plads på Handycam ved at slette gamle optagelser. Handycam opretter forbindelse til en computer eller stand-alone DVD-brænder med et USB-kabel. Computeren skal være udstyret med en DVD-brænder for at kopiere Handycam-optagelser på disken.

Trin 1

Tilslut Handycam til computeren eller stand-alone DVD-brænderen med USB-kablet, og sæt stikket i den ene ende ind i porten på bagsiden af ​​videokameraet og den anden ende i en USB-port på pc'en eller stand-alone-brænder.

Trin 2

Indsæt en tom DVD i computerens mediebakke eller den enkeltstående brænder, og luk bakken.

Trin 3

Tryk på knappen "Menu" på Handycam for at gennemse de tilgængelige videofiler. Fremhæv og klik på de ønskede filer til brænding til DVD ved hjælp af pil op og pil ned på videokameraet.

Trin 4

Tryk på knappen "Optag" på den stand-alone DVD-afspiller for at overføre de valgte videofiler fra Handycam til DVD.

Trin 5

Åbn Handycam-softwaren på en computer, der er tilsluttet videokameraet ved at klikke på programnavnet eller på Handycam-ikonet på skrivebordet, hvis du brænder en DVD til pc'ens DVD-drev.

Trin 6

Klik på fanen "Overfør video" for at åbne en mappe med tilgængelige videofiler på Handycam. Klik på venstre museknap for at vælge de ønskede videoer til brænding til disk, og klik derefter på "Overfør". Kopier af videoerne gemmes automatisk på computeren.

Trin 7

Åbn softwaren, der administrerer computerens DVD-brænder, såsom Windows DVD Maker eller iMovie på et Apple, ved at dobbeltklikke på programnavnet.

Trin 8

Klik på "Tilføj emner" i Windows DVD Maker eller "Import" i iMovie for at åbne en mappe på computeren, der indeholder tilgængelige videofiler. Klik en gang på hver videofil til DVD'en, og vælg "Tilføj" i Windows DVD Maker eller "Import" i iMovie.

Trin 9

Klik på "Næste", vælg derefter menustilarter og andre funktioner fra indstillingerne i softwaren.

Klik på knappen "Brænd" for at optage videoerne til DVD'en.