Sådan repareres en videobåndoptager DVD-afspiller (5 trin)

En videobåndoptager / DVD-afspilleroptager er en kombinationsenhed, der ikke kun afspiller både DVD'er og VHS-videoer, men også optager videoindhold på de to formater. Når du løber ind i et problem med enten videobåndoptageren eller DVD-delen af ​​enheden, påvirkes både optagelses- og afspilningsfunktionerne. Heldigvis har du kun brug for en løsning for at rette begge problemer.

Trin 1

Kontroller kabelforbindelserne, der kører ind og ud af VCR / DVD-afspilleroptagerkombinationen. Hvis kablerne ikke sættes helt i portene på enheden, når video- og lydsignalet ikke VCR / DVD-afspilleren.

Trin 2

Indsæt et rengørings-VHS-bånd i videobåndoptageren. Tryk på "Afspil", og vent på, at rensebåndet løber hen over hovederne i videobåndoptageren. Dette renser støv, der kan sidde fast inde, og forhindrer VHS-bånd i at læse ordentligt (og skabe statisk under afspilning).

Trin 3

Læg en rengørings-CD i DVD-afspillerens drev. Disse diske har små børster i bunden af ​​enheden og fjerner snavs, der sidder fast i linsen på DVD-optageren. Tryk på "Afspil", og lad det køre i et minut. Du ønsker ikke at bruge rengørings-cd'en ofte, da den over tid nedbrydes og ridser linsen på DVD-optageren.

Trin 4

Spray trykluft i enten videobåndoptageren eller dvd-optageren. Hvis hår og støv sidder fast langs laseren, hovederne eller linsen, som rengøringsudstyret ikke fjernede komprimeret luft, sprænger blot affaldet væk fra hardwaren og løser de afspilningsproblemer, du støder på.

Kontroller DVD-formater, der understøttes af DVD-optageren, i brugervejledningen. Mange DVD-optagere understøtter kun DVD-R eller DVD + R. Hvis du forsøger at bruge et DVD-format, der ikke understøttes af DVD-afspilleren, kan enheden ikke læse disken eller skrive data til den.