Beta 5 i iOS 11.3 & macOS 10.13.4 Tilgængelig til test

Apple har udgivet den femte beta version af iOS 11.3 til brugere, der deltager i iOS beta testprogrammet til iPhone og iPad systemsoftware sammen med MacOS High Sierra 10.13.4 beta 5 til Mac beta testere.

Separat er tvOS 11, 3 beta 5 også blevet stillet til rådighed for brugere, der betager Apple TV-systemsoftware.

Typisk er udvikler beta builds tilgængelige først og snart efterfulgt af offentlige beta versioner af de samme iOS og macOS beta udgivelser.

iOS 11, 3 beta omfatter support til iMessages over iCloud, en håndfuld nye Animoji ikoner til iPhone X, en skifte indstilling for ydeevne gasregulering relateret til batteri nedbrydning og forskellige andre mindre justeringer. IOS 11.3 betaen siges også at omfatte fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer til forskellige aspekter af operativsystemet.

iOS beta-testere kan finde iOS 11.3 beta 5 for at downloade nu fra sektionen Indstillinger app "Software Update".

MacOS High Sierra 10.13.4 beta 5 indeholder også support til iMessages i iCloud, sammen med forskellige fejlrettelser og forbedringer af Mac-operativsystemet. Der forventes ingen større nye funktioner eller ændringer.

Mac beta-testere kan finde MacOS 10.13.4 beta 5 tilgængelig fra Mac App Store opdateringer sektionen.

Apple har sagt, at iOS 11.3 vil blive udgivet til offentligheden i foråret, hvilket tyder på, at en endelig version sandsynligvis vil debutere i de kommende uger, da systemsoftwaren er færdiggjort. Formentlig macOS High Sierra 10.13.4 vil ankomme på samme tid sammen med endelige builds af tvOS 11.3 og watchOS 4.x.