Sådan streamer du dit skrivebord til en anden computer

Del dit gameplay med andre gamere, hold en præsentation for kollegaer, hjælp et familiemedlem med at lære at bruge sin computer, del feriebilleder med venner, samarbejde med dit team eller demonstrer software til dine kunder. Du kan udsende en live stream af dit computers skrivebord til en person, en udvalgt gruppe af deltagere eller et stort publikum på nogle af Internets mest populære websteder. Kom hurtigt i gang med gratis software og tjenester.

Skype

Skype er et populært videokommunikationsapplikation, du kan bruge til at chatte en-til-en eller med en gruppe på op til 25 personer. Du kan dele et vindue eller hele computerskærmen under et opkald, mens du fortsætter med at tale, sende onlinemeddelelser og sende filer. Folk kan kun deltage på invitation, hvilket giver dig kontrol. Du kan dele din skærm under et enkeltopkald eller under tale- eller videogruppeopkald. Klik på "Del skærmbilleder" under menuen Mere (plustegn) under et opkald, og følg instruktionerne.

GoToMeeting

GoToMeeting Free er en gratis, browserbaseret videokonferenstjeneste. Du kan hurtigt og nemt dele din computerskærm, video og lyd med op til tre personer. GoToMeeting Free kræver ikke særlig software eller webstedsregistrering. Brug din Chrome- eller Firefox-browser til at besøge GoToMeeting Free-webstedet, og klik på knappen "Start et møde". Mødet starter automatisk og viser mødelinket, der skal deles. Klik på ikonet for computerskærmen for at se delingsindstillingerne, klik på knappen "Del skærm" og følg instruktionerne. Du bliver muligvis bedt om at installere en browserudvidelse for at aktivere skærmdeling.

Åbn Broadcaster Software

Open Broadcaster Software (OBS) er gratis software, du kan bruge til at udsende dit skrivebord til populære tjenester som Twitch, Livestream og YouTube. OBS har hardwarefangstfunktioner, der giver dig mulighed for at fange og streame intensiv grafik, såsom videospil, og både desktop- og mikrofonlyd.

FFSLPIT

FFSPLIT er et andet gratis softwareprogram, du kan bruge til at streame din computerskærm til populære tjenester som YouTube, Twitch og Ustream. FFSPLIT er letvægts og har udsendelsesproduktionsværktøjer til at integrere dit webcam og overlays i din desktop stream.

Flere streamingtjenester og software

Der er en lang række andre gratis og betalte muligheder for streaming af din computerskærm. I lighed med Skype giver de gratis Google+ Hangouts dig mulighed for at dele dit skrivebord til deltagerne i en chat. Livestream og Ustream leverer begge gratis software til streaming af dine spil, desktop eller webcam til disse tjenester. GoToMeeting og Cisco WebEx tilbyder abonnementer på webkonference-tjenester, du kan bruge til nemt at streame præsentationer eller dit skrivebord. Wirecast er en betalt softwareapplikation, der leverer desktop- og spilstreaming og tilbyder et stort antal indbyggede streamingdestinationer, softwaresupport og avancerede funktioner. XSplit leverer gratis, begrænsede versioner af sin kraftfulde Broadcaster- og Gamecaster-software. (Se ressourcer.)