Sådan oprettes en PDF-formular fra Word

En PDF eller "bærbart dokumentformat" er en beskyttet dokumenttype, der er knyttet til Adobe-software. Disse filtyper er nyttige til massedistribution af udfyldelige formularer, fordi dokumentets skaber kan angive, hvilke områder af en formular der kan ændres af modtageren, og hvilke dele der ikke kan. Du kan oprette PDF-formularer som Microsoft Word-dokumenter, konvertere dem til Adobe-format og derefter formatere dem i overensstemmelse hermed ved hjælp af Adobe Designer.

Trin 1

Åbn Microsoft Word 2007 eller 2010. Tidligere versioner har ikke mulighed for at konvertere Word-dokumenter til PDF-filer. Opret din formular ved hjælp af læsbare skrifttyper og størrelser.

Trin 2

Klik på knappen "Microsoft Office", og vælg "Gem som." Vælg et sted og et filnavn til din PDF. Vælg ".pdf" i rullemenuen under "Filtype". Sørg for, at "Åbn efter udgivelse" er markeret, så PDF-filen åbnes, når du har gemt den.

Trin 3

Vælg "Form" fra menuindstillingerne i det nye PDF-vindue. Vælg "Gør formular udfyldelig i Adobe Designer." Adobe Designer starter automatisk.

Trin 4

Vælg "Importer et PDF-dokument" fra listen over valg i det første vindue, der vises. Titlen på dette vindue er "Ny formularassistent." Klik på "Næste".

Trin 5

Klik på "Gennemse" i det næste vindue, og find den PDF, du tidligere har gemt. Dobbeltklik på filnavnet for at vælge det. Klik på "Næste".

Trin 6

Vælg "Udfyld derefter send / udskriv" fra listen over valgmuligheder i det næste "Returmetode" -vindue. Denne mulighed giver brugerne mulighed for at placere deres oplysninger i formularen elektronisk og derefter enten sende dem til dig elektronisk eller udskrive dem til manuel returnering. Klik på "Næste". Klik på "Afslut."

Trin 7

Klik på fanen "Body Pages" i redigeringsvinduet for at redigere formularen. Brug de værktøjer og kommandogenveje, der er skitseret i menuerne til højre for at rette tekst eller tilføje flere felter. Vælg fanen "PDF-forhåndsvisning" for at se, hvordan din endelige PDF vil se ud.

Klik på "File" og derefter "Save As" fra den øverste værktøjslinjemenu for at gemme den endelige PDF-formular.