Simple Stopwatch & Timer til Mac OS X Menulinje: Thyme

Hvis du leder efter en simpel stopurets menulinje-timer til Mac OS X, kan du ikke se mere end et lille værktøj, der hedder timian. Nej, ikke urten, Thyme er en meget enkel Mac-app, der sidder i din menulinje og giver dig mulighed for hurtigt at starte og stoppe en timer.

Lurer på hvor lang tid det tager dig at udføre en bestemt opgave? Intet problem, brug Thyme og find ud af det. Eller måske tænker du på at bruge det til en DIY Pomodoro-teknik, det virker også. Uanset hvad du behøver for en simpel timer i Mac-menulinjen, gør timian det.

Når du er installeret, kan du hurtigt aktivere og deaktivere timian fra menulinjen, eller ved at trykke på Control + T (med en tastaturgenvej), ellers kan du bare få adgang til det fra menulinjen, hvor du finder Start, Pause, Afslut og Ryd valgmulighed sammen med en simpel forløbet tidsindikator, der teknisk set løber i dage, hvis du timber nogle computerdata i flere dage. Ikke i standard tastaturgenveje giver det mulighed for at starte og stoppe timeren? Nå, det kan du også ændre i præferencerne.

  • Tjek Time på Github

Det er en gratis Mac-app og meget let, du kan tage den fra linket ovenfor eller tjekke kildekoden over på GitHub.

Tymme er overraskende nyttigt, uanset om du bruger det til tid på et projekt, fakturere en times arbejde, holde styr på hvor lang tid det tager at færdiggøre en bestemt opgave, brug den som en manuel pomodoro, eller ved du måske du er bruger den som bagningstimer, fordi ovnen er indbygget i timer, så du holder øje med ting fra din Mac (hej ingen domme herfra, jeg ville gøre det samme), eller du simpelthen timing hvordan længe du sætter ind i noget, selvfølgelig er der en million, og man bruger til stopur eller ser forløbet tid, og timian gør jobbet. Enkel og praktisk, uden dikkedarer, svært at slå det.

Selvfølgelig, hvis du er den type, der ikke er opsat på at installere tredjepartsapps, hvis du ikke har brug for det, kan du altid lave et rudimentært stopur fra kommandolinjen i Mac OS X, og så behøver du ikke at genere med eventuelle nye Mac-apps eller downloads. Så hvad det virker for dig, så prøv det.