Sådan afhentes digitale kanaler uden en antenne

Der er nøjagtigt to måder at hente digitale kanaler på dit fjernsynsapparat på: Du kan bruge en digital antenne, der er tilgængelig hos de fleste større elektronikforhandlere, eller du kan tilmelde dig en digital kabel-tv-tjeneste. Mens den digitale antenne leveres med et enkelt engangsgebyr, leveres det også med et begrænset antal kanalvalg. Digitalt kabel leveres med et månedligt gebyr, men tilbyder snesevis (og i nogle tilfælde hundreder) digitale stationer.

Trin 1

Sammenlign priser for digitale kabeltjenester i dit område. Virksomheder som DirecTV og Comcast (se Referencer) tilbyder digitale kanalpakker til gengæld for et månedligt gebyr. Ofte kan der anvendes rabatter, hvis du køber kabel-tv, internet og telefonservice fra den samme udbyder. Detaljer om månedlige planer og inkluderede funktioner kan findes på den relevante virksomheds hjemmeside.

Trin 2

Ring til det kabelfirma, du har valgt, og opret en aftale om serviceinstallation. Du bliver nødt til at betale et engangs installationsgebyr samt begynde at betale din månedlige kabelregning. For at komme i gang med denne proces skal du ringe til kundesupportlinjen for den valgte tjenesteudbyder. Kundesupportlinjen for dit kabelfirma kan findes på deres hjemmeside.

Vent et par dage på, at en kundesupporttekniker kommer hjem til dig. De vil medbringe passende udstyr til at få digitale kanaler sendt ind i dit hjem samt modtagerboksen, der er nødvendig for at overføre kanalerne til dit fjernsyn. Teknikeren opretter tjenesten fuldstændigt som betalt af dit installationsgebyr. Når denne proces er afsluttet, samler du digitale kanaler (uden brug af en antenne) på dit fjernsynsapparat.