Besvar beskeder hurtigere end nogensinde med iOS Interactive Notifications

Hvis du er træt af at åbne appen Beskeder for blot at sende et hurtigt svar på en indgående tekstbesked, vil du være begejstret for at opdage den nye Interactive Notifications-funktion bragt til iOS med version 8. Dette betyder, at du kan svare på en meddelelse uden standsning af det, du gør i øjeblikket og uden at forlade den aktuelt aktive app, skal du bare sende et svar direkte fra meddelelsesbanneret i stedet.


Hvordan fungerer interaktive meddelelser med appen Messages? Det er bemærkelsesværdigt simpelt, her er hvad du vil gøre, når du får en ny besked, og se den komme op øverst på skærmen iOS-enhed :

  1. Træk ned på notifikationsbanneret for at afsløre en tekstboks for at skrive et hurtigt svar med (bonuspoint for at bruge QuickType-funktionen i iOS)
  2. Send meddelelsen fra meddelelsesbanneret og fortsæt om din app brug som sædvanlig

Det er det, dit svar er sendt, og du behøvede ikke engang at komme ind i Messages-appen, hvis du ikke vil. Banneret vil automatisk afvise, når svaret er på den måde også.

Selvfølgelig, hvis du trykker på meddelelsesmeddelelsen, lanceres det i appen som det var før, så det er vigtigt at huske, om du ønsker at få adgang til hurtigreaktionsfunktionen. Og lige som før, hvis du slår op i stedet, vil den afvise anmeldelsen i stedet.

Denne funktion er særlig praktisk for iPhone-brugere, der altid er på farten, men den er også tilgængelig på iPad og iPod touch og lindrer mange af de problemer, der følger med at skifte mellem apps eller på anden måde afbrydes fra din iOS-workflow. Selvfølgelig skal du bruge iOS 8 til at bruge dette.

Interaktive meddelelser går langt ud over Messages-appen, og du finder dem tilgængelige med kalendere, post, påmindelser og tredjepartsapps, der understøtter funktionen.