Sådan betaler du regninger online i Kaiser Permanente

Når du er administrator for en Kaiser Permanente-gruppesundhedsplan, er du ansvarlig for al aktivitet, der er knyttet til planen. Dette inkluderer indsendelse af de månedlige betalinger, der er nødvendige for at holde gruppeplanen i takt. Som en ekstra bekvemmelighed har Kaiser Permanente givet dig en nem måde at administrere og betale din gruppes regning online. Dette forhindrer dig i at opleve besværet med mailing i månedlige betalinger.

Besøg webstedet for Kaiser Permanente online-betalingsportal (se Ressourcer).

Log ind på din konto ved hjælp af dit bruger-id og din adgangskode. Hvis du ikke har et bruger-id og en adgangskode, skal du indsende en anmodningsformular til Kaiser Permanente. Du kan downloade og udskrive formularen fra Kaiser Permanentes websted. Virksomheden sender dit bruger-id og din adgangskode inden for syv hverdage.

Vælg alternativknappen for det faktureringsenhedsnavn, som du vil sende en betaling til. Klik på linket "Faktureringsfunktioner" øverst på siden. Klik på linket "Forfalden saldo" eller "Vis faktura", hvis du har brug for at kende din regningsbalance eller se fakturaoplysninger. Ellers skal du vælge indstillingen "Betal regning". Indtast gyldige kreditkortoplysninger for at gennemføre din online betaling.