Sådan konverteres flere Word-dokumenter til en PDF

Microsoft tilbyder Office-brugere muligheden for at downloade en valgfri og gratis tilføjelse "Gem som PDF eller XPS", som gør det muligt for alle Office-komponentprogrammer at konvertere Office-dokumenter til PDF-filer. En af fordelene ved at have dette tilføjelsesprogram er, at Office-brugere kan formatere flere dokumenter i et og derefter gemme dette dokument som en PDF.

Konvertering af flere Word-dokumenter til en PDF

Trin 1

Download den gratis tilføjelse "Gem som PDF eller XPS" ved at gå til siden "Microsoft Gem som PDF eller XPS" på hjemmesiden for Microsoft Download Center. For at gå til denne side, se afsnittet Ressourcer nedenfor.

Trin 2

Klik på knappen "Download", og vælg derefter en destination til din fil. Tilføjelsesdialogboksen "Gem som PDF eller XPS" skal åbnes. Hvis dialogboksen ikke åbnes, skal du klikke på linket "Start download" under "Din download er startet".

Trin 3

Installer tilføjelsesprogrammet, når downloadprocessen er afsluttet, ved at dobbeltklikke på den downloadede fil; dit "Gem som PDF eller XPS" tilføjelsesprogram installeres automatisk i Office.

Trin 4

Åbn det første Word-dokument, du vil konvertere til en PDF, og lad det være åbent. Kopier og indsæt indholdet af de andre Word-dokumenter, du gerne vil konvertere til PDF-filer i det allerede åbnede dokument, en ad gangen, og sørg for, at du opretholder formatet og sideskiftene for hvert af de indsatte dokumenter.

Vælg indstillingen "Gem som" under menuen "Filer", og vælg "PDF" for at konvertere hele dokumentet til en PDF.