Sådan gemmes en YouTube-video som MPEG

Der findes mange websteder og webbrowser-tilføjelsesprogrammer for at downloade en video fra videodelingswebstedet YouTube og gemme den på computeren i FLV-format (Flash). FLV-videoer kan ikke afspilles på mange mobile enheder, hvilket betyder, at download af en video i FLV-format betyder, at du har brug for en internetforbindelse for at se YouTube-videoer såvel som en computer. Download YouTube-videoer i MPEG-4 (MP4) -format, og du kan overføre dem til og se dem på bærbare afspillere som f.eks. IPods.

Trin 1

Gennemse den YouTube-video, som du gerne vil downloade. Klik i adresselinjen øverst på skærmen, mens videoen afspilles, og fremhæv al teksten fra "http" til slutningen. Hele adresselinjen vil have en URL, der begynder med "http://www.youtube.com/watch?v=" og slutter med en række bogstaver og tal. Højreklik på den fremhævede tekst, og klik på "Klip".

Trin 2

Gå til Vixy.net. Højreklik i bjælken mærket "URL" øverst på siden, og klik på "Indsæt" for at indsætte den videoadresse, der er kopieret fra YouTube.

Trin 3

Klik på rullemenuen "Konverterer til", og vælg "MP4 til iPod / PSP."

Trin 4

Klik på "Start". Konverteringen til MPEG-4 kan tage flere minutter afhængigt af videoens størrelse. Når konverteringen er afsluttet, åbnes et downloadvindue automatisk i browseren.

Gem den konverterede MPEG-4 YouTube-video til det sted, du vælger.