Standard Screen Saver Locations på Mac OS

Mac'en har to generelle mapper, hvor skærmsparere gemmes, en på brugerniveau og for hver brugerkonto og en på systemniveau, der gemmer alle standard skærmsparere, der er inkluderet på en Mac.

At vide, hvor pauseskærmkatalogerne er placeret, kan være nyttige af forskellige årsager, uanset om du skal installere en pauseskærm, fjerne en, redigere en af ​​filerne med Quartz Composer eller andre andre formål, så vi viser dig hurtigt, hvor du kan finde pauseskærmmappen på en Mac.

Placeringen af ​​standard systemniveau pauseskærm i Mac OS

Systemniveau skærmen sparer mappen er placeret i / System / mappen, og enhver pauseskærm, der er placeret i mappen, vil blive inkluderet på alle andre brugerkonti på Mac'en. Dette er også her, hvor standard skærmbeskyttere er placeret i Mac OS, f.eks. Skærmbeskyttere til Flurry eller Floating Message.

/System/Library/Screen Savers/

En nem måde at få adgang til den pågældende mappe er med den utroligt nyttige kommando-skift-G tastaturgenvej i Mac Finder, som lader dig øjeblikkeligt hoppe til enhver mappe på en Mac, hvis du kender stien.

Dette gælder for alle versioner af Mac OS og Mac OS X.

Men vent! Der er faktisk en mere standard systemniveau mappe til pauseskærme i Mac OS, men i en standard Mac OS-installation er den begrænset til brug af standardopsamlingen af ​​pauseskærme til National Geographic, Aerial, Cosmos og Nature Patterns, at vi ' har du peget på før, når du diskuterer afdække skjulte baggrunde i Mac OS X (1) (og 2). Den mappe er placeret på:

/Library/Screen Savers/

Den pågældende mappe indeholder typisk kun mappen "Standardindsamling", som er en række visuelt tiltalende billeder, og medmindre en bruger ændrede mappen, indeholder den normalt ikke .qtz- eller pauseskærmfiler.

Mappen / Bibliotek / mappen indeholder også standard skrivebordsbilleder på en Mac samt forskellige andre medier og komponenter, som bruges af alle brugerkonti på en bestemt Mac.

Bemærk, at systemets pauseskærmmapper er forskellige fra brugerniveauet til pauseskærmbeskytteren.

Standardbruger Screen Saver Location i Mac OS

Hver enkelt brugerkonto på en Mac vil have en unik pauseskærmmappe for den unikke brugerkonto, der findes i deres egen ~ / Bibliotek mappe. Denne bruger niveau skærmbeskytter mappe placering er:

~/Library/Screen Savers/

Du kan også bruge den lange sti i stedet for en tilde ~ for den pågældende destination, forudsat at du kender brugernavnet på kontoen, som sådan:

/Users/USERNAME/Library/Screen Savers/

Husk at tilde ~ er bare stenografi for den aktuelle brugers hjemmekatalog.

Hvis du planlægger at installere en pauseskærm manuelt i Mac OS, f.eks. Hvis du vil bruge de fantastiske Apple TV-skærmspecifikke, vil du gerne placere pauseskærmfilerne i brugerens pauseskærmmappe.

Og så nu ved du, hvor de tre standard skærmbeskytter mapper er placeret i macOS og Mac OS X. Medmindre du ved præcis, hvad du laver og hvorfor, vil du sandsynligvis ikke fjerne nogle af disse standard skærmbeskytter filer, som det er bedst at forlade nogen systemniveau mappe alene, så du ikke rod noget op.

Hvis du har haft det her, kan du sætte pris på dette pæne trick, der ændrer en pauseskærm til dit Mac-skrivebordsbaggrundsbillede eller gennemsøger nogle flere Screen Saver-artikler her.