Sådan rengøres et USB-flashdrev

USB-flashdrev er gode til lagring af private data eller overførsel af filer mellem computere, der ikke er på et netværk. Med et USB-flashdrev kan du tilføje eller skrive filer til lagerenheden efter behov op til dens kapacitetsgrænse. Når USB-flashdrevet er fyldt, skal du dog fjerne nogle eller alle filerne, før du tilføjer andre. Formatering eller rengøring af dit USB-drev frigør plads til nye filer på enheden. En yderligere fordel ved formatering af et USB-drev er, at det gør det meget sværere for andre at gendanne eller se data, der er fjernet fra drevet.

Slet filer manuelt

Trin 1

Tilslut USB-flashdrevet til en åben USB-port på computeren. Vent på, at Windows genkender flashdrevet og konfigurerer det som en ekstern lagerenhed.

Trin 2

Klik på Windows-kuglen og derefter på "Computer". Dobbeltklik på drevbogstavet til USB-flashdrevet i Windows Stifinder for at åbne enheden og se dens indhold.

Klik og fremhæv filer, der skal fjernes fra USB-flashdrevet. Tryk på "Slet" -tasten på tastaturet. Alternativt kan du højreklikke på de filer, der skal fjernes, og klikke på "Slet" i pop op-menuen. Når du bliver bedt om at bekræfte sletningen af ​​filerne, skal du klikke på knappen "OK".

Formater drevet

Trin 1

Tilslut USB-flashdrevet til computeren. Vent til Windows registrerer og konfigurerer drevet på din computer.

Trin 2

Klik på Windows-kuglen og derefter på "Computer". Højreklik på drevbogstavet for USB-flashdrevet i Windows Stifinder, og klik på "Format" i pop op-menuen.

Indtast et beskrivende navn for lydstyrken på USB-flashdrevet i tekstboksen "Volumenetiket". Fjern markeringen fra indstillingen "Hurtigt format", og klik på knappen "Start". Klik på "OK", når du bliver bedt om at bekræfte formatet. Vent på, at Windows formaterer USB-flashdrevet. Afhængigt af drevets størrelse kan det tage flere minutter, før processen er færdig.