Sådan opgraderes Windows Media Player

Windows Media Player 12 organiserer digitale medier på din Windows 8.1 eller Windows 7 pc eller tablet. Du kan opdatere manuelt og også ændre frekvensen Media Player kontrollerer for opdateringer. Der er også en Media Center-pakke, der kan købes fra Microsoft for at tilføje DVD-afspilning, som ikke kommer som standard med Windows 8 og 8.1.

Tjek manuelt for opdateringer

Åbn Windows Media Player, og sørg for, at den er i bibliotekstilstand i stedet for afspilningstilstand. For bibliotekstilstand skal du klikke på ikonet med tre firkanter og en pil. Tryk på "Alt-H" for hjælpemenuen. Vælg "Check for Updates ...", og Media Player vurderer automatisk, om du har den nyeste version. Hvis du ikke gør det, modtager du en vejledning, der guider dig gennem opdateringsprocessen.

Kontroller automatisk for opdateringer

Når Windows Media Player stadig er i bibliotekstilstand, skal du klikke på "Organiser" -menuen og vælge "Indstillinger". Under Indstillinger skal du vælge fanen "Spiller", som inkluderer tre valg under Kontroller for opdateringer: En gang om dagen, En gang om ugen og Én gang om måneden. Hvis der ikke er tekniske problemer, der forhindrer det, og du har forbindelse regelmæssigt til internettet, bør Media Center ikke være mere end en måned forældet.

Tilføj Media Center Pack til DVD-afspilning

DVD-afspilning er ikke inkluderet i Windows 8 og 8.1, men du kan købe en Media Center-pakke fra Microsoft for at tilføje denne funktion. Gå til Windows-søgefeltet ved at stryge fra højre kant af skærmen. Skriv "Tilføj funktioner" i søgefeltet, og vælg "Tilføj funktioner til Windows 8.1" fra søgeresultaterne. Klik på "Jeg vil købe en produktnøgle online" og følg vejledningen for at købe og installere Windows 8.1 Media Center Pack.